ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεισαν το στόμα σκύλου με κολλητική ταινία – «Άρρωστο τέρας...»

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεισαν το στόμα σκύλου με κολλητική ταινία – «Άρρωστο τέρας...»

Μια αποτρόπαια πράξη εις βάρος σκύλου κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

Συγκεκριμένα, πολίτης ενώ ποδηλατούσε στο φράγμα Κούρη στη Λεμεσό, εντόπισε ένα εγκαταλειμμένο σκύλο σε άθλια κατάσταση, με το στόμα του να είναι κλειστό με κολλητική ταινία.  

Το Κόμμα Κυνηγών Κύπρου αμέσως προέβη στην δημοσίευση της απάνθρωπης πράξης δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες και γράφοντας: Αυτό δεν το έκανε άνθρωπος αλλά άρρωστο τέρας. Είτε είναι κυνηγός είτε όχι αυτός ο άρρωστος που καταδίκασε αυτό το πλάσμα σε βέβαιο θάνατο, δεν έχει καμία θέση στην κοινωνία των ανθρώπων. Ευελπιστούμε ότι θα βρεθεί το τέρας και θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.”.  

 

Με την σειρά του το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος σε δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook καλεί το κοινό εάν υπάρχουν μάρτυρες ή άτομα που γνωρίζουν το οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση να προβούν σε καταγγελία στην Αστυνομία ή στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες του Υπουργείου, τονίζοντας πως αυτά τα περιστατικά δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητα.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top