Γ. Λιλλήκας: Εργολάβοι δεν μπορούν να δώσουν προσφορές για έργα του Δημοσίου– Εγγράφει το θέμα στη Βουλή

Γ. Λιλλήκας: Εργολάβοι δεν μπορούν να δώσουν προσφορές για έργα του Δημοσίου– Εγγράφει το θέμα στη Βουλή

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, η διαφοροποίηση διαδικασιών για σύναψη και εκτέλεση Δημοσίων Συμβάσεων για έργα αξίας περισσοτέρου του ενός εκατομμυρίου παρεμποδίζει εργολάβους να δίνουν προσφορές.

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργος Λιλλήκας, μετά από συνάντηση που είχε με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Υποδομών Κύπρου με αφορμή την διαφοροποίηση των διαδικασιών σύναψης και εκτέλεσης Δημοσιών Συμβάσεων για έργα αξίας μεγαλύτερα του ενός εκατομμυρίου που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο στις 24.10.2018 χωρίς καμία διαβούλευση με τους ενδιαφερόμενους δηλαδή τον Σύνδεσμο Εργολάβων, ενέγραψε σχετικό θέμα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.