Γ. Λιλλήκας: Εργολάβοι δεν μπορούν να δώσουν προσφορές για έργα του Δημοσίου– Εγγράφει το θέμα στη Βουλή

Γ. Λιλλήκας: Εργολάβοι δεν μπορούν να δώσουν προσφορές για έργα του Δημοσίου– Εγγράφει το θέμα στη Βουλή

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, η διαφοροποίηση διαδικασιών για σύναψη και εκτέλεση Δημοσίων Συμβάσεων για έργα αξίας περισσοτέρου του ενός εκατομμυρίου παρεμποδίζει εργολάβους να δίνουν προσφορές.

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργος Λιλλήκας, μετά από συνάντηση που είχε με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Υποδομών Κύπρου με αφορμή την διαφοροποίηση των διαδικασιών σύναψης και εκτέλεσης Δημοσιών Συμβάσεων για έργα αξίας μεγαλύτερα του ενός εκατομμυρίου που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο στις 24.10.2018 χωρίς καμία διαβούλευση με τους ενδιαφερόμενους δηλαδή τον Σύνδεσμο Εργολάβων, ενέγραψε σχετικό θέμα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE