Γ. Λιλλήκας: Εργολάβοι δεν μπορούν να δώσουν προσφορές για έργα του Δημοσίου– Εγγράφει το θέμα στη Βουλή

Γ. Λιλλήκας: Εργολάβοι δεν μπορούν να δώσουν προσφορές για έργα του Δημοσίου– Εγγράφει το θέμα στη Βουλή

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, η διαφοροποίηση διαδικασιών για σύναψη και εκτέλεση Δημοσίων Συμβάσεων για έργα αξίας περισσοτέρου του ενός εκατομμυρίου παρεμποδίζει εργολάβους να δίνουν προσφορές.

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργος Λιλλήκας, μετά από συνάντηση που είχε με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Υποδομών Κύπρου με αφορμή την διαφοροποίηση των διαδικασιών σύναψης και εκτέλεσης Δημοσιών Συμβάσεων για έργα αξίας μεγαλύτερα του ενός εκατομμυρίου που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο στις 24.10.2018 χωρίς καμία διαβούλευση με τους ενδιαφερόμενους δηλαδή τον Σύνδεσμο Εργολάβων, ενέγραψε σχετικό θέμα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE