Γ. Λιλλήκας: Εργολάβοι δεν μπορούν να δώσουν προσφορές για έργα του Δημοσίου– Εγγράφει το θέμα στη Βουλή

Γ. Λιλλήκας: Εργολάβοι δεν μπορούν να δώσουν προσφορές για έργα του Δημοσίου– Εγγράφει το θέμα στη Βουλή

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, η διαφοροποίηση διαδικασιών για σύναψη και εκτέλεση Δημοσίων Συμβάσεων για έργα αξίας περισσοτέρου του ενός εκατομμυρίου παρεμποδίζει εργολάβους να δίνουν προσφορές.

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργος Λιλλήκας, μετά από συνάντηση που είχε με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Υποδομών Κύπρου με αφορμή την διαφοροποίηση των διαδικασιών σύναψης και εκτέλεσης Δημοσιών Συμβάσεων για έργα αξίας μεγαλύτερα του ενός εκατομμυρίου που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο στις 24.10.2018 χωρίς καμία διαβούλευση με τους ενδιαφερόμενους δηλαδή τον Σύνδεσμο Εργολάβων, ενέγραψε σχετικό θέμα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE