ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανατροπή στην υπόθεση 6 κιλών κάνναβης σε ταχυδρομείο - Τα πήρε όλα πάνω του ο 35χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανατροπή στην υπόθεση 6 κιλών κάνναβης σε ταχυδρομείο - Τα πήρε όλα πάνω του ο 35χρονος

Ανατροπή στην υπόθεση έκανε ο 35χρονος που συνελήφθη, αφού πρώτα ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ στην επαρχία Λευκωσίας στις 15/2 και εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα 6 κιλών κάνναβης. 

Της Γεωργίας Παππούτα 

Ο 35χρονος αρχικά ενέπλεξε 34χρονο, αναφέροντας ότι ο τελευταίος του έδωσε εντολή να παραλάβει το πακέτο με αντάλλαγμα το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, ωστόσο δεν γνώριζε τι περιείχε το πακέτο.   

Στην ίδια υπόθεση κατηγορούμενος βρέθηκε και 28χρονος του οποίου το όνομα αναγραφόταν στο πακέτο. 

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας ο 35χρονος άλλαξε στάση, αφού παραδέχθηκε ότι έφερε μέσω Αεροδρομίου Λάρνακας τα 6 κιλά κάνναβης και στην συνέχεια τα παράλαβε από ταχυδρομείο σε χωριό της Λευκωσίας, με σκοπό την προμήθεια.  

Ωστόσο, δεν παραδέχθηκε καμία από τις κατηγορίες συνωμοσίας με άλλα πρόσωπα και ως εκ τούτου ο 34χρονος και ο 28χρονος αναμένεται να απαλλαχθούν από τις κατηγορίες, ενώ η Κατηγορούσα Αρχή θα αναστείλει τις κατηγορίες συνωμοσίας στον 35χρονο.  

Το χρονικό της υπόθεσης  

Μετά από πληροφορία που έλαβε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών στις 15/02/2019, έθεσε υπό παρακολούθηση ταχυδρομείο σε επαρχία της Λευκωσίας. Ο 35χρονός εισήρθε του ταχυδρομείου και παρέλαβε ένα πακέτο τοποθετώντας το στο αυτοκίνητο του.   

Η ΥΚΑΝ προχώρησε σε έρευνα στο αυτοκίνητο του, όπου εντόπισε το πακέτο το οποίο περιείχε 6 συσκευασίες με ξηρή φυτική κάνναβη 6 κιλών και μια συσκευασία κάνναβης με 100 γρ κάνναβης. Στο πακέτο αναγραφόταν το όνομα του 28χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε στο χωριό και συνελήφθη.   

Σε κατάθεση του ο 28χρονος ανέφερε ότι ο 34χρονος, που είναι ο τρίτος ύποπτος στην υπόθεση του πρόσφερε το ποσό των 200 ευρώ για να αναγραφεί το όνομα του στο πακέτο και δέχθηκε, γιατί είναι φίλος του 35χρονου.   

Ο 34χρονος, τον οποίο είχαν υποδείξει ως το πρόσωπο που φέρεται να τους έδωσε οδηγίες για το πακέτο, συνελήφθη στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου. Σε ανακριτική κατάθεση αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις, αλλά και να υπογράψει, ενώ όπως ανάφερε ότι έχει να πει θα το πεί στο Δικαστήριο.   

Οι τρείς τους παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top