ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: 24χρονος προσπάθησε να ξεφορτωθεί κάνναβη - Οδηγούσε 33χρονη

ΚΥΠΡΟΣ: 24χρονος προσπάθησε να ξεφορτωθεί κάνναβη - Οδηγούσε 33χρονη

Παρέα από νεαρά άτομα ανακόπηκε για τροχονομικό έλεγχο στις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (06/04), στην Οδό Ευγενείας και Αντωνίου Θεοδότου στην Λευκωσία, ενώ προσπάθησαν να ξεφορτωθούν σακουλάκι με κάνναβη. 

Συγκεκριμένα το όχημα οδηγούσε 33χρονη με συνοδηγό την αδελφή της 28 ετών και συνεπιβάτη 24χρονο.  

Όταν ο 24χρονος βγήκε εκτός του οχήματος, μέλος της Αστυνομίας αντιλήφθηκε ότι έριξε κάτι στο έδαφος. Μετά από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για σακούλι με ξηρή φυτική κάνναβη 0,77 γρ και ο 24χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Στην συνέχεια έλεγχος διενεργήθηκε και στην οικία του 24χρονου, ωστόσο δεν εντοπίστηκε το οτιδήποτε. 

Ο 24χρονος οδηγήθηκε στην ΥΚΑΝ για εξετάσεις. Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα (07/04). 

Στην 33χρονη οδηγό έγινε έλεγχος νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε άλλο παράνομο. 

Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών και ο Κεντρικός Σταθμός Λευκωσίας υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών.  

Γ.Παππούτα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top