Μυστήριο στην Ρόδο - Πτώματα ανδρών σε παραλίες

Μυστήριο στην Ρόδο - Πτώματα ανδρών σε παραλίες

Τρία πτώματα ανδρών έχουν βρεθεί το Σαββατοκύριακο (6-7/4) σε παραλίες της Ρόδου.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αρχικά εντοπίστηκε πτώμα ανδρός το απόγευμα του Σαββάτου (6/4) στην παραλία μεταξύ Αφάντου και Κολυμπίων.

Το πρωί της Κυριακής (7/4) βρέθηκε, πρώτα, ένα πτώμα στην περιοχή Γλύστρα Αφάντου και μετά ένα δεύτερο στο Φαληράκι.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας που βρέθηκε στο Φαληράκι, φορούσε μαύρο μπουφάν και μαύρη φόρμα, ενώ αυτός που βρέθηκε στα Αφάντου φορούσε χαρακτηριστική, κολεγιακού τύπου μπλούζα, με πράσινα μανίκια και μπλε κορμό, τζίν παντελόνι και κάλτσες.

Τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, έχει αναλάβει κλιμάκιο το Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου ενώ οι σοροί τους θα μεταφερθούν για εξέταση από τον ιατροδικαστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.