ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Σε κοινή θέα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ των πτωμάτων – Κατέθεσε νοσηλεύτρια

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Σε κοινή θέα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ των πτωμάτων – Κατέθεσε νοσηλεύτρια

Στην νέα δικάσιμο για το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο τον Απρίλιο του 2018, παρουσιάστηκε νέα μάρτυρας. Πρόκειται για νοσηλεύτρια που βρέθηκε στο σπίτι του ζεύγους Χατζηγεωργίου, μετά τον φόνο.

Της Γεωργίας Παππούτα

Λιτή ήταν η κατάθεση της νοσηλεύτριας που κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας (8/4) στην νέα δικάσιμο για το διπλό φονικό του Στροβόλου.

Αρχικά, είπε: «Μπήκα στο υπνοδωμάτιο και υπήρχαν ένας άντρας σε λίμνη αίματος και μια γυναίκα στο κρεβάτι».

Και συμπλήρωσε ότι αστυνομικός που βρισκόταν στην σκηνή, ενημέρωσε ότι η γυναίκα πιθανόν να έκανε βρόγχους, αλλά δεν μπορούσαν να δουν γι’ αυτό την γύρισαν ανάποδα και διαπίστωσαν ότι η άτυχη Ντίνα Σεργίου, δεν είχε παλμούς.

Σημειώνεται ότι, κατά την αντεξέταση της νοσηλεύτριας από τον δικηγόρο του Λοΐζου Τζιωνή, οι φωτογραφίες των πτωμάτων τις οποίες είχε στην κατοχή του ο κ. Ανδρέας Αναστασίου, ήταν ευδιάκριτες και προς τον κοινό που βρισκόταν εντός της αίθουσας, με το θέαμα να είναι αρκετά αποκρουστικό. 

Γι’ αυτό η Κατηγορούσα Αρχή ζήτησε από τον Δικαστή αν γίνεται επειδή υπάρχει αρκετός κόσμος, ο δικηγόρος να τις έχει μπροστά του να μην φαίνονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE