ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Ξέρω τον αλλά εν μπορώ να θυμηθώ από πού» ανάφερε ο 15χρονος για τον Τζιωνή

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Ξέρω τον αλλά εν μπορώ να θυμηθώ από πού» ανάφερε ο 15χρονος για τον Τζιωνή

Συγκλονίζει η περιγραφή της γειτόνισσας του άτυχου ζεύγους, στην οποία ο 15χρονος γιος τους έσπευσε κοντά της μετά που κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι, όπου σκοτώθηκαν οι γονείς του.

Της Γεωργίας Παππούτα

Μετά την αρχική της κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές η κα. Αθηνά και αναγνώστηκε στην δικαστική αίθουσα, η ίδια προέβη ενώπιον δικαστηρίου για μαρτυρία.

Μετά που επανέλαβε όσα ανάφερε και στην αρχική της κατάθεση η κα. Αθηνά συμπλήρωσε ότι όταν άνοιξε στον 15χρονο εκείνος ήταν μόνο με το εσώρουχο και ήταν βρεγμένος και λερωμένος, ενώ κρατούσε το στήθος του και πήγαινε μπρος – πίσω.

«Ήρθαν κλεφτές και κρατούσαν κάτι μαχαίρια τόσα, και πρέπει να επεθάναν γιατί είχε πολλά αίματα», είπε ο 15χρονος στην κα. Αθηνά.

«Είπε μου εν θα με σκότωνε γιατί έχει τζιαι τζιείνος γιο», είπε ακόμη ο 15χρονος στην γειτόνισσά τους.

«Είπεν μου ο ένας εφορούσε μαντίλι και ο άλλος όχι. Έλεγε μας συνέχεια ξέρω τον, ξέρω τον, αλλά είμαι συγχυσμένος και εν μπορώ να θυμηθώ που», ανέφερε η κα. Αθηνά.

«Πιστεύω ο Κ. ήρθε κοντά μου γιατί όταν ήταν πιο μικρός μου τον έφεραν οι γονείς τοτ όταν χρειάζονταν να πάνε κάπου», σημείωσε.

Σε δεύτερη κατάθεσή της στους ανακριτές η κα. Αθηνά είπε ότι όταν πήγε σπίτι της ο 15χρονος ήταν μουτζουρωμένος στην κοιλιά και στα χέρια. Όταν ήρθε η θεία του και τον ρώτησε είπε ότι ήταν την ώρα που προσπαθούσε να φύγει λερώθηκε και ότι είχε αίματα γιατί κτύπησε στα φυλλαράκια.  

«Δεν ξέρω αν είχε αίμα μου το είπε η θεία του. Του έδωσα πετσέτα και μετά την παρέδωσα στην Αστυνομία. Έμπαινε ο ένας αστυνομικός μετά τον άλλο και συνέχεια ερωτούσαν τον τα ίδια τζιαι τα ίδια», συμπλήρωσε.

«Είπε ότι άκουσε την μάμα του που εφώναζεν και ενόμιζε ήταν ονειρο. Ήρτε ο ένας και έπιασεν τον και ετράβαν τον και όπως τον ετράβαν εφκήκε η πάνω πιτζάμα του. Που εκατεβεναν την σκάλα άκουσε την πόρτα. Και είπαν του να ανοίξει και εμπήκε ο άλλος. Μετά εκλειδώσαν τον στην αποθήκη», περιέγραψε η κα. Αθηνά.

«Για την κάτω την πιτζάμα είπε ότι ήταν πολύ ζέστη στην αποθήκη τζιαι έβγαλε την. Έτσι εδικαιολογησα που ήταν βρεγμένος», κατέληξε η κα. Αθηνά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top