ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΑΦΟΥ: Διαπίστωσαν απλά τον θάνατο του- Πυροσβεστική στο σημείο

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΑΦΟΥ: Διαπίστωσαν απλά τον θάνατο του- Πυροσβεστική στο σημείο

Τραγικό θάνατο βρήκε εργαζόμενος αλλοδαπός οικογενειάρχης μόνιμος κάτοικος διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς, ενώ ασχολείτο με καδενοφόρο σε Λατομείο της Επαρχίας Πάφου τη Δευτέρα (8/3).

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία το εργατικό ατύχημα συνέβη το πρωί όταν ο άτυχος εργαζόμενος ενώ ασχολείτο με ένα καδενοφόρο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται καταπλακώθηκε από την καμπίνα του καδενοφόρου και από μεγάλο όγκο χώματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ακολούθως στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο για την διακομιδή του στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό διαγνώστηκε ο θάνατος του.

Στην σκηνή έσπευσαν μέλη του πυροσβεστικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς , μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, καθώς και το Γραφείο Εργασίας για επιθεώρηση της σκηνής.

Τα αίτια του εργατικού ατυχήματος διερευνώνται

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.