ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΑΦΟΥ: Διαπίστωσαν απλά τον θάνατο του- Πυροσβεστική στο σημείο

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΑΦΟΥ: Διαπίστωσαν απλά τον θάνατο του- Πυροσβεστική στο σημείο

Τραγικό θάνατο βρήκε εργαζόμενος αλλοδαπός οικογενειάρχης μόνιμος κάτοικος διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς, ενώ ασχολείτο με καδενοφόρο σε Λατομείο της Επαρχίας Πάφου τη Δευτέρα (8/3).

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία το εργατικό ατύχημα συνέβη το πρωί όταν ο άτυχος εργαζόμενος ενώ ασχολείτο με ένα καδενοφόρο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται καταπλακώθηκε από την καμπίνα του καδενοφόρου και από μεγάλο όγκο χώματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ακολούθως στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο για την διακομιδή του στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό διαγνώστηκε ο θάνατος του.

Στην σκηνή έσπευσαν μέλη του πυροσβεστικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς , μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, καθώς και το Γραφείο Εργασίας για επιθεώρηση της σκηνής.

Τα αίτια του εργατικού ατυχήματος διερευνώνται

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE