ΚΥΠΡΟΣ: Κτύπησαν κόκκινο τα ραντάρ - Με την σέσουλα τα πρόστιμα στους οδηγούς

ΚΥΠΡΟΣ: Κτύπησαν κόκκινο τα ραντάρ - Με την σέσουλα τα πρόστιμα στους οδηγούς

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αστυνομίας Κύπρου με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας «TISPOL», πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 1 – 7 Απριλίου, 2019, η 3η παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου ταχύτητας, η οποία διεξήχθη ταυτόχρονα και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας έγιναν συνολικά 4,223 καταγγελίες για παράβαση του ορίου ταχύτητας. 
Αδιαμφισβήτητα, η παραβίαση των ορίων ταχύτητας αποτελεί πολύ σοβαρό παράγοντα πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων όπως φαίνεται και από τα στατιστικά στοιχεία.

Ουσιαστικά, η υπερβολική ταχύτητα, συγκαταλέγεται στις πρώτες αιτίες πρόκλησης των οδικών θανάτων και των σοβαρών τραυματισμών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE