ΚΥΠΡΟΣ: Κτύπησαν κόκκινο τα ραντάρ - Με την σέσουλα τα πρόστιμα στους οδηγούς

ΚΥΠΡΟΣ: Κτύπησαν κόκκινο τα ραντάρ - Με την σέσουλα τα πρόστιμα στους οδηγούς

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αστυνομίας Κύπρου με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας «TISPOL», πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 1 – 7 Απριλίου, 2019, η 3η παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου ταχύτητας, η οποία διεξήχθη ταυτόχρονα και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας έγιναν συνολικά 4,223 καταγγελίες για παράβαση του ορίου ταχύτητας. 
Αδιαμφισβήτητα, η παραβίαση των ορίων ταχύτητας αποτελεί πολύ σοβαρό παράγοντα πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων όπως φαίνεται και από τα στατιστικά στοιχεία.

Ουσιαστικά, η υπερβολική ταχύτητα, συγκαταλέγεται στις πρώτες αιτίες πρόκλησης των οδικών θανάτων και των σοβαρών τραυματισμών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE