Τι να λέει η Έλενα για την επιθέσεις

Τι να λέει η Έλενα για την επιθέσεις

Η Έλενα Ταμπίνι είναι 26χρονών μοντέλο και εκτός από την πασαρέλα έχει κάνει σπουδαία πράγματα και ως διαιτητής. Η Έλενα να σημειώσουμε πως έχει αναλάβει και την προετοιμασία νέων διαιτητών άλλα και η ίδια καταφέρνει να σφυρίζει σε αγώνες μικρότερων κατηγοριών.

Αυτή η κοπέλα θα μπορούσε να έρθει στην Κύπρο και να σφυρίζει με τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα με της βομβιστικές επιθέσεις κατά των διαιτητών ;

Απορία εκφράζουμε

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE