Δίκη Focus: Καταθέτουν δημοσιογράφοι και ανώτατο στέλεχος της πρώην Λαϊκής

Δίκη Focus: Καταθέτουν δημοσιογράφοι και ανώτατο στέλεχος της πρώην Λαϊκής

Με την κατάθεση νέων μαρτύρων κατηγορίας συνεχίζεται την ερχόμενη Τετάρτη(10/4) ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, η εκδίκαση της ποινικής υπόθεσης που αφορά στην κατ΄ ισχυρισμό δωροδοκία του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλου Χριστοδούλου με €1 εκ. από την εταιρεία Focus.

Συγκεκριμένα, στην επόμενη δικάσιμο έχουν κληθεί να καταθέσουν, μεταξύ άλλων, ως μάρτυρες κατηγορίας ο τότε Διευθυντής Προσωπικού της Λαϊκής Τράπεζας Πόλυς Βότσης και οι δημοσιογράφοι Σωτήρης Παρούτης και η Νάνσια Παλάλα Χαρίδη.

Στο επίκεντρο της τελευταίας ακροαματικής διαδικασίας βρέθηκαν η διαδικασία πρόσληψης του Ανδρέα Κιζουρίδη στην πρώην Λαϊκή Τράπεζα και η μεταβίβαση των δύο οικοπέδων που ο κ. Κιζουρίδης είχε αγοράσει από την Ιερά Μονή Κύκκου στην Αθηνά Χριστοδούλου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht