Δίκη Focus: Καταθέτουν δημοσιογράφοι και ανώτατο στέλεχος της πρώην Λαϊκής

Δίκη Focus: Καταθέτουν δημοσιογράφοι και ανώτατο στέλεχος της πρώην Λαϊκής

Με την κατάθεση νέων μαρτύρων κατηγορίας συνεχίζεται την ερχόμενη Τετάρτη(10/4) ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, η εκδίκαση της ποινικής υπόθεσης που αφορά στην κατ΄ ισχυρισμό δωροδοκία του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλου Χριστοδούλου με €1 εκ. από την εταιρεία Focus.

Συγκεκριμένα, στην επόμενη δικάσιμο έχουν κληθεί να καταθέσουν, μεταξύ άλλων, ως μάρτυρες κατηγορίας ο τότε Διευθυντής Προσωπικού της Λαϊκής Τράπεζας Πόλυς Βότσης και οι δημοσιογράφοι Σωτήρης Παρούτης και η Νάνσια Παλάλα Χαρίδη.

Στο επίκεντρο της τελευταίας ακροαματικής διαδικασίας βρέθηκαν η διαδικασία πρόσληψης του Ανδρέα Κιζουρίδη στην πρώην Λαϊκή Τράπεζα και η μεταβίβαση των δύο οικοπέδων που ο κ. Κιζουρίδης είχε αγοράσει από την Ιερά Μονή Κύκκου στην Αθηνά Χριστοδούλου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE