ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μάχη» της Λίβερπουλ με την Ντόρτμουντ για τον αδελφό του Αζάρ!

«Μάχη» της Λίβερπουλ με την Ντόρτμουντ για τον αδελφό του Αζάρ!

Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ δίνουν μάχη για τα μάτια του παίκτη της Γκλάντμπαχ, Τοργκάν Αζάρ, με τους Βεστφαλούς να έχουν το προβάδισμα, σύμφωνα με γερμανικά Μέσα.

Ο Τοργκάν Αζάρ έχει σημειώσει μία πολύ καλή χρονιά με την φανέλα της Γκλάντμπαχ έχοντας πετύχει 9 γκολ και 9 ασίστ σε 27 παιχνίδια στη Bundesliga. Η απόδοσή του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων κλαμπ που θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Ο μικρός αδερφός του Έντεν έχει συμβόλαιο με τα «πουλάρια» έως και το 2020, όμως το μέλλον του, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Kicker», θα καθοριστεί μέχρι το Πάσχα. Συγκεκριμένα, η ανανέωση του συμβολαίου του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, αφού ο Αζάρ ζητάει τίτλους και συμμετοχή στο Champions League.

Επομένως, η 5η θέση και η διαφορά των 5 βαθμών από τις θέσεις που οδηγούν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση αποτελούν λόγους αποχώρησης.

Η Ντόρτμουντ και η Λίβερπουλ είναι οι ομάδες που έχουν παρουσιάσει ζεστό ενδιαφέρον για τον 26χρονο Βέλγο, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει αποσυρθεί από την κούρσα. Οι Άγγλοι φαίνεται να έχουν κάνει μεγαλύτερη πρόταση από τους Βεστφαλούς, όμως ο Αζάρ δεν είναι διατεθειμένος, πάντα σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, να μετακινηθεί σε μία ομάδα που δεν θα έχει βασικό ρόλο.

Έτσι, δείχνει να προτιμάει την Ντόρτμουντ, η οποία προσφέρει 40.000.000 ευρώ στην Γκλάντμπαχ. Μάλιστα, φέρεται να έχει ήδη δώσει την προφορική του υπόσχεση στους Βεστφαλούς. Ο Αζάρ πρόκειται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Πούλισιτς, ο οποίος από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα της Τσέλσι.

Πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top