ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ο Χατζηπαντέλας! Τι είπε για Ντούρις – Κατσαράβα, Λαβόρδε, Στρέπελ, Ουζόχο και Κίρζη (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ο Χατζηπαντέλας! Τι είπε για Ντούρις – Κατσαράβα, Λαβόρδε, Στρέπελ, Ουζόχο και Κίρζη (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Μιχάλης Χατζηπαντέλας είναι φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» της Cytavision.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του:

«Όταν παρέλαβα και πήγα να δω τους παίκτες και τους προπονητές υπήρχε απογοήτευση και ένα κλίμα να μην παίξουμε στο β’ γκρουπ και να έχουμε και άλλες μειώσεις βαθμών.

Ήμουν δίπλα στον Σάββα Κάκο ανώνυμα και κάθε μέρα πλέον τη βλέπουμε ξεχωριστά. Είδα παίκτες που δεν ήθελαν να αγωνιστούν και πίστευαν πως δεν υπήρχε λόγος να παίξουν. Όταν ένας απογοητευτεί είναι δύσκολο να τον συνεφέρεις.

Ήταν περίπου 2000 άτομα στην εκδήλωση στο Παραλίμνι και ένιωσα μεγάλη στήριξη. Για αυτό και είμαι εδώ. Σχεδόν 60 χιλιάδες μαζέψαμε σε αυτή την εκδήλωση.

Κάποιες μεταγραφές ήταν ακριβές και δαπανήθηκε μεγάλο ποσό για Ντούρις και Κατσαράβα. Θεωρώ πως δεν χρειάζονταν καθώς η Ανόρθωση είχε οικονομικά προβλήματα. Μιλάμε με την ομάδα του Ντούρις και θα λύσουμε το πρόβλημα σύντομα.

Υπάρχει πλάνο και φάνηκε με Σίντελφελντ και Ιωάννου. Κάναμε πρόταση σε Στρούνα και περιμένουμε. Δεν κάναμε σκέψη σε Πράνιτς ακόμη.

Χάσαμε έξι βαθμούς όχι για αγωνιστικούς λόγους.

Οι σχέσεις όσων διοικούν πρέπει να είναι οι κατάλληλες.

Τον Μάη θα υπάρχει γενική συνέλευση και θα δούμε τι θα γίνει αν θα μείνω εγώ ή αν θα μπει άλλος. Τα περισσότερα λεφτά που πήραμε είναι από αγνούς Ανορθωσιάτες. Ένας δύο επιφανείς συνείσφεραν.

Ο Στρέπελ είναι αξιόλογος κόουτς και κατάφερε να έχει την ομάδα ζωντανή κάτω υπό αυτές τις συνθήκες. Παίζουν για τη φανέλα. Με σόκαρε ο Στρέπελ καθώς όταν μιλήσαμε για πρώτη φορά μακάρι να γλυτώσουμε τη διαβάθμιση. Εγώ του είπα κάνω πως δεν το άκουσα, είμαστε Ανόρθωση και πρέπει να κερδίζουμε.

Ξέρω πως πρέπει να δώσεις έμφαση σε παίκτες βαρόμετρα. Τους είχα από κοντά και τώρα είναι οι καλύτεροι σε κάθε ματς και με τον τρόπο τον δικό μου τους έκανα να παίξουν πολύ καλά.

Υπάρχουν και παίκτες που με έχουν απογοητεύσει και μου είπαν θα παίξουν για τη φανέλα αλλά δεν το έκαναν.

Ο Λαβόρδε μας απογοήτευσε όλους. Ήρθε στην Κύπρο το 2010 και θυμάμαι τότε όταν θα κλείναμε τον Λαβόρδε μας είπε ο Όγιος θα σας φέρω παίκτη που θα σας κερδίσει το πρωτάθλημα. Όταν ήρθε ξανά τώρα πίσω είναι αδιάφορος και του μίλησα τρεις φορές και του είπα πως σε φέραμε στην Κύπρο θέλω να μας βοηθήσεις. Ήταν από τους παίκτες που του δώσαμε ό,τι μπορούσαμε, έχει συμβόλαιο και ο προπονητής αποφασίζει. Τον άφησε εκτός αποστολής, σεβόμασται τον κόουτς.

Έπρεπε να το διερευνήσουν από την πρώτη μέρα για Ουζόχο και όχι να γίνονται μπαράζ συσκέψεων και ποια απόφαση συμφέρει ποιον. Να πω στον κύριο Κίρζη να μην ασχολείται με την Ανόρθωση όπως εμείς δεν ασχολούμαστε με τον Απόλλωνα. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Υπάρχουν προπονητές που μπορούν να δουλέψουν με τεχνικό διευθυντή, κάποιοι άλλοι όχι.

Αν δεν μάθουμε με αυτά που πάθαμε δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Ένας που τους λόγους που δεν πήγαμε μπροστά είναι η εσωστρέφεια. Είναι πρόεδρος ο Α’, και ήθελε ο Β’ να του κάνει πρόβλημα. Εγώ τον τελευταίο μήνα νιώθω πως είναι δυνατή και μεγάλη η ομάδα μας.

Έχουμε προπονητή αυτή τη στιγμή και είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του. Ο Παναγιώτου, ο γιος του πρώην παίκτη μας Άντρου Παναγιώτου είναι ένας παίκτης που πιστεύει σε αυτόν ο Στρέπελ και αναμένεται να τον βάλει στα παιχνίδια. Θα δείξει όμως.

Θα κάνουμε αρκετές συγκεντρώσεις για οικονομική ενίσχυση.

Όσοι έκαναν προσφυγή έκαναν, θεωρώ πως δεν θα έχουμε άλλες προσφυγές. Ο Ράγιος έχει συμβόλαιο και του χρόνου, ο κόουτς δεν είναι ικανοποιημένος μαζί του για αυτό δεν αγωνίζεται.

Θα κάνω ότι μπορώ για την ομάδα, είμαι πιστός Ανορθωσιάτης και θέλουμε το καλό της ομάδας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top