ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Πως θα ήταν η βαθμολογία του Α’ Γκρουπ ΜΟΝΟ με τα ματς των πλέι-οφ – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Πως θα ήταν η βαθμολογία του Α’ Γκρουπ ΜΟΝΟ με τα ματς των πλέι-οφ – ΠΙΝΑΚΑΣ

«Έπεσε» η αυλαία του πρώτου γύρου των πλέι οφ και η βαθμολογία θα ήταν εντελώς διαφορετική αν οι ομάδες του α’ γκρουπ ξεκινούσαν με 0 βαθμούς. Μια πολύ… διαφορετική συγκομιδή! Η εκπληκτική ΑΕΚ, ο αήττητος ΑΠΟΕΛ και η… αρνητική ΑΕΛ.

Αν, λοιπόν, οι ομάδες μηδενίζονταν και ξεκινούσε ένα νέο… μίνι πρωτάθλημα στα πλέι οφ τότε η ομάδα της Λάρνακας θα ήταν πρώτη στη σχετική λίστα με 10 βαθμούς! Το συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, με την επιστροφή του Ισπανού κόουτς, έχει την καλύτερη επίδοση μετρώντας τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Η ΑΕΚ νίκησε την ΑΕΛ με 1-0 την 1η αγωνιστική, τον Απόλλωνα 2-1 την 4η, και την Ομόνοια 2-0 την 5η, εξήλθε ισόπαλη με τον ΑΠΟΕΛ 0-0 στη 2η «στροφή» και ηττήθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα με 1-0 την 3η.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στα πλέι οφ, όμως… έρχεται 2ος στον (φαντασιακό) βαθμολογικό πίνακα! Οι γαλαζοκίτρινοι έως τώρα μάζεψαν 9 βαθμούς, ένα λιγότερο από την ΑΕΚ, έχοντας δυο νίκες κόντρα στον Απόλλωνα (3-1 / 3η αγωνιστική) και την ΑΕΛ (3-0 5η αγωνιστική) και οι δύο εκτός έδρας, και τρεις ισοπαλίες με Νέα Σαλαμίνα (1-1 / 1η αγωνιστική), με την ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ (0-0 / 2η αγωνιστική) , και με την Ομόνοια (1-1/ 4η αγωνιστική).

Τρίτος στην κατάταξη θα ήταν ο Απόλλωνας με 7 βαθμούς. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έχει δύο νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες. Πήρε το τρίποντο κόντρα σε Ομόνοια με 3-1 την 1η αγωνιστική και ΑΕΛ με 3-0 την 2η αγωνιστική.

Έφερε ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα 1-1 την 5η αγωνιστική ενώ γνώρισε την ήττα από ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ με 3-1 και 2-1, 3η και 4η αγωνιστική αντίστοιχα.

Στην 4η θέση θα ήταν η ευχάριστη έκπληξη του φετινού «μαραθωνίου» Νέα Σαλαμίνα με 6 βαθμούς. Οι ερυθρόλευκοι με 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα αποδείχτηκαν «σκληρό καρύδι».

Νίκησαν την 3η αγωνιστική την ΑΕΚ με 1-0, έφεραν ισοπαλίες με ΑΠΟΕΛ (1-1 / 1η αγωνιστική), Ομόνοια (0-0 / 2η αγωνιστική) και Απόλλωνα (1-1 / 5η αγωνιστική) κάνοντας ουσιαστικά… ζημιά (μέχρι στιγμής) στους δύο διεκδικητές του τίτλου.

Η μοναδική ήττα της ομάδας του Σάββα Πουρσαϊτίδη ήταν κόντρα στην ΑΕΛ με 2-0 την 4η αγωνιστική.

Προτελευταία, 5η δηλαδή θα ήταν η Ομόνοια. Το «τριφύλλι» αν και άρχισε να έχει ανοδική πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές μετρά έως τώρα 5 βαθμούς ένα λιγότερο από τους «ερυθρόλευκους». Οι πράσινοι με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου έχουν μία νίκη,  δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πέτυχε τη μοναδική της μέχρι στιγμής νίκη απέναντι στην ΑΕΛ με 3-1, εξήλθε δύο φορές ισόπαλη με τη Νέα Σαλαμίνα (0-0 / 2η αγωνιστική) και με τον ΑΠΟΕΛ (1-1 / 4η αγωνιστική) και είδαν ισάριθμες φορές την ήττα από τον Απόλλωνα (3-1 / 1η αγωνιστική) και την ΑΕΚ (2-0 / 5η αγωνιστική).

Τελευταία και… καταϊδρωμένη θα ήταν η ΑΕΛ, αφού έως τώρα φαίνεται πως δεν της… πάνε τα πλέι οφ. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού έχουν μόλις 3 βαθμούς. Μετρούν μόνο μια νίκη και τέσσερεις ήττες.

Το συγκρότημα του Ντούσαν Κέρκεζ επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας με 2-0 την 4 αγωνιστική και… έφυγε με άδεια χέρια από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Η πρώτη ήττα ήρθε στην πρώτη αγωνστική από την ΑΕΚ με 1-0, την 2η από τον Απόλλωνα με 3-1, την 3η από την Ομόνοια με 3-1 και την 5η από τον ΑΠΟΕΛ με 3-0, «κλείνοντας» την εξάδα.

Αναλυτικά το πώς θα ήταν η βαθμολογία αν οι ομάδες ξεκινούσαν από το μηδέν:

ΑΕΚ 10 β.
ΑΠΟΕΛ 9 β.
Απόλλων 7 β.
Νέα Σαλαμίνα 6 β.
Ομόνοια 5 β.
ΑΕΛ 3 β.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top