Ορίστηκαν οι ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ των αγώνων της τελικής φάσης

Ορίστηκαν οι ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ των αγώνων της τελικής φάσης

Στις 18 Απριλίου θα αρχίσουν οι αγώνες για την  τελική φάση του Πρωταθλήματος Ανδρών Futsal και μέσα από τη διαδικασία των αγώνων θα αναδειχτεί ο φετινός πρωταθλητής.

Τον τίτλο όπως είναι γνωστό θα διεκδικήσουν ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια Λευκωσίας και η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες θα εξασφαλίσει το τίτλο.

Η σειρά των αγώνων καθορίστηκε ως ακολούθως:

1ος αγώνας: 18 Απριλίου
2ος αγώνας: 2 Μαϊου
3ος αγώνας: 9 Μαϊου
4ος πιθανός αγώνας: 13 Μαϊου
5ος πιθανός αγώνας: 16 Μαϊου

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE