ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μπήκε σε σπίτι 24χρονου η Αστυνομία - «Έτριβαν» τα μάτια τους με αυτά που βρήκαν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μπήκε σε σπίτι 24χρονου η Αστυνομία - «Έτριβαν» τα μάτια τους με αυτά που βρήκαν

Στη σύλληψη 24χρονου, κατοίκου χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, προχώρησε την Δευτέρα (8/4) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Ο 24χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του, από μέλη της Αστυνομίας.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα είδη ένδυσης, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπών.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, ο 24χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε τουλάχιστον δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.