ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτσι θα τον κάνουν ΙΣΧΥΡΟ οι Δώνης και Νταμπίζας

Έτσι θα τον κάνουν ΙΣΧΥΡΟ οι Δώνης και Νταμπίζας

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει να σχεδιάζει την επόμενη σεζόν και οι Γιώργος Δώνης, Νίκος Νταμπίζας ευελπιστούν να δημιουργήσουν μια ομάδα, που θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Το «πράσινο» δίδυμο, περιμένοντας να μάθουν το ύψος του διαθέσιμου μπάτζετ, έχουν καταστρώσει ήδη ένα σχέδιο μοιρασμένο σε πέντε κομμάτια, όπως αναφέρει η «Sportday» σε ρεπορτάζ της και με βάση όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στην «Αθλητική Κυριακή». Το «τριφύλλι», λοιπόν, θα ψάξει πρώτα τις υπογραφές έμπειρων παικτών, που θα μπορέσουν να λειτουργήσουν ως «αρχηγοί» απέναντι στους ουκ ολίγους ταλαντούχους παίκτες της ομάδας. Από τους τελευταίους, δε, θα υπάρξουν μάλλον αρκετές προσθήκες από την Κ19, κάτι που σημαίνει πως την επόμενη χρονιά μπορεί να δούμε παίκτες, σαν τον Αθανασακόπουλο και τον Σέχου, να έχουν σταθερό ρόλο στο ρόστερ.

Δύο θέματα είναι, επίσης, εκείνα όπου θέλει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή ο Νίκος Νταμπίζας. Το ένα φορά τις αποχωρήσεις από το σύλλογο, ελπίζοντας πως αυτές θα γίνουν με το μικρότερο δυνατό κόστος, ενώ όσο για τις πωλήσεις, οι «πράσινοι» επιθυμούν να κάνουν μόνο σε σωστή τιμή για όποιον παίκτη τους εισπράξει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα. Τέλος, στον Παναθηναϊκό ελπίζουν σε μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου, που φέτος είδε μια καλή προσπάθεια σε γενικές γραμμές, ελπίζοντας πως η παροουσία του θα είναι πιο ισχυρή μελλοντικά.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top