Τραγικός θάνατος 39χρονης στην Κρήτη– Καταλείπει τρία παιδιά

Τραγικός θάνατος 39χρονης στην Κρήτη– Καταλείπει τρία παιδιά

39χρονη βρήκε ακαριαίο θάνατο αργά το βράδυ της Δευτέρας (8/4) όταν έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της στην Κρήτη.

Θανάσιμα τραυματίστηκε η 39χρονη γυναίκα, που έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της το οποίο βρισκόταν στον δεύτερο όροφο, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, στα Χανιά.

Η 39χρονη, άφησε πίσω της τρία παιδιά, εκ των οποίων τα τα δύο ανήλικα, ενώ οι αρχές εξετάζουν τις συνθήκες του θανάτου της.

Σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα, οι Ελληνικές Αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο τραγικός θάνατος της τρίτεκνης μητέρας να οφείλεται σε δυστύχημα, χωρίς όμως να αποκλείεται οποιοδήποτε άλλο σενάριο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.