Τραγικός θάνατος 39χρονης στην Κρήτη– Καταλείπει τρία παιδιά

Τραγικός θάνατος 39χρονης στην Κρήτη– Καταλείπει τρία παιδιά

39χρονη βρήκε ακαριαίο θάνατο αργά το βράδυ της Δευτέρας (8/4) όταν έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της στην Κρήτη.

Θανάσιμα τραυματίστηκε η 39χρονη γυναίκα, που έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της το οποίο βρισκόταν στον δεύτερο όροφο, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, στα Χανιά.

Η 39χρονη, άφησε πίσω της τρία παιδιά, εκ των οποίων τα τα δύο ανήλικα, ενώ οι αρχές εξετάζουν τις συνθήκες του θανάτου της.

Σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα, οι Ελληνικές Αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο τραγικός θάνατος της τρίτεκνης μητέρας να οφείλεται σε δυστύχημα, χωρίς όμως να αποκλείεται οποιοδήποτε άλλο σενάριο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επανέρχεται ο Φυτιρής για Δρουσιώτη - «Το παραδοθέν κείμενο δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο»

Επανέρχεται ο Φυτιρής για Δρουσιώτη - «Το παραδοθέν κείμενο δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο»

Επανέρχεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναφορικά με τους ισχυρισμούς του συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη περί παράδοσης στοιχείων στην Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί οποιοδήποτε τεκμηριωμένο υλικό που να μπορεί να αξιοποιηθεί στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE