Τραγικός θάνατος 39χρονης στην Κρήτη– Καταλείπει τρία παιδιά

Τραγικός θάνατος 39χρονης στην Κρήτη– Καταλείπει τρία παιδιά

39χρονη βρήκε ακαριαίο θάνατο αργά το βράδυ της Δευτέρας (8/4) όταν έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της στην Κρήτη.

Θανάσιμα τραυματίστηκε η 39χρονη γυναίκα, που έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της το οποίο βρισκόταν στον δεύτερο όροφο, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, στα Χανιά.

Η 39χρονη, άφησε πίσω της τρία παιδιά, εκ των οποίων τα τα δύο ανήλικα, ενώ οι αρχές εξετάζουν τις συνθήκες του θανάτου της.

Σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα, οι Ελληνικές Αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο τραγικός θάνατος της τρίτεκνης μητέρας να οφείλεται σε δυστύχημα, χωρίς όμως να αποκλείεται οποιοδήποτε άλλο σενάριο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.