ΛΕΜΕΣΟΣ: Απουσίαζε στη δίκη του- Εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα και αποφασίζει το Δικαστήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απουσίαζε στη δίκη του- Εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα και αποφασίζει το Δικαστήριο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε την Τρίτη (9/4) ο 54χρονος Ελλαδίτης, εκζητούμενος με Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Ελλαδικές Αρχές και συνελήφθη τη Δευτέρα (8/4), στη Λεμεσό.

Όπως λέχθηκε και στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, την Τρίτη (9/4). ο 54χρονος είχε κριθεί ένοχος στην απουσία του από ελληνικό δικαστήριο για οικονομικά αδικήματα που αφορούν έκδοση ακάλυπτων επιταγών κατά συρροή και πλαστογραφία.

Η υπεράσπιση του 54χρονου, ζήτησε χρόνο για να μελετήσει τα έγγραφα που ζητούν την έκδοση του Ελλαδίτη στη χώρα του.

Το Δικαστήριο αποφάσισε όπως ο 54χρονος αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρου, μέχρι την Παρασκευή (12/4), όπου και η πλευρά του καταδικασθέντα από την Ελληνική Δικαιοσύνη απαντήσει εάν φέρει ένσταση στην έκδοση του.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE