ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παρενοχλούσε σεξουαλικά την υπάλληλο του 48χρονος ιδιοκτήτης περιπτέρου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παρενοχλούσε σεξουαλικά την υπάλληλο του 48χρονος ιδιοκτήτης περιπτέρου

Υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης καταγγέλθηκε στις Αρχές εναντίον 48χρονου ιδιοκτήτη περιπτέρου στην Λευκωσία.  

Της Γεωργίας Παππούτα  

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 48χρονος Ελληνοκύπριος επιχείρησε επτά φορές να παρενοχλήσει σεξουαλικά την υπάλληλο του εντός του περιπτέρου.  

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος προσπαθούσε να χαϊδέψει και να φιλήσει την υπάλληλο του σε διάφορες περιπτώσεις, με την ίδια να αντιστέκεται.  

Μετά από καταγγελία εναντίον του συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας την Τρίτη (09/04).  

Εναντίον του 48χρονου καταχωρίσθηκε υπόθεση με επτά κατηγορίες που αφορούν αδικήματα σεξουαλικής παρενόχλησης με τον ίδιο να δηλώνει μη παραδοχή. Ως εκ τούτου, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους, που αφορούν την κατάθεση 2,000 ευρώ σε μετρητά και να παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE