ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΤΑΚΕΣ Παναγή για την επέκταση συνεργασίας, τους στόχους και την προοπτική – «Περισσότερες απαιτήσεις, μεγαλύτερες ευθύνες…» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΤΑΚΕΣ Παναγή για την επέκταση συνεργασίας, τους στόχους και την προοπτική – «Περισσότερες απαιτήσεις, μεγαλύτερες ευθύνες…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια παρουσιάζει:

«Δηλώσεις στο OFC TV παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Παναγή μετά την επέκταση συνεργασίας με την ομάδα μας. Ο διεθνής τερματοφύλακας μίλησε για τα συναισθήματά του μετά την εξέλιξη αυτή, για τους στόχους που έχει θέσει και την προοπτική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία απλή εγγραφή στην πλατφόρμα του OFCTV».

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο κήπερ της Ομόνοιας:

Για το πώς νιώθει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι γι αυτή την ομάδα. Είμαι περήφανος. Νομίζω πως ανταμείβονται όλες οι θυσίες που έκανα μέχρι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος που μου δείχνουν εμπιστοσύνη. Είναι περισσότερες οι απαιτήσεις τώρα. Είναι σημαντικό ότι θα συνεχίσω να βρίσκομαι σε μια καλή ομάδα και σε ψηλό επίπεδο. Μέρα με τη μέρα θα νιώθω πιο δυνατός».

Για το τι τον έπεισε να επεκτείνει το συμβόλαιο του με την Ομόνοια: «Η εμπιστοσύνη και οι επαφές με τον κύριο Λάρκου αλλά και τα άλλα μέλη. Μου έδειξαν σεβασμό και το εκτίμησα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».

Πως αντιμετωπίζει τη συνέχεια: «Σίγουρα είναι μεγαλύτερες οι ευθύνες. Όλοι θέλουμε την Ομόνοια στα ψηλά. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω, να πάρω τη θέση μου και το νούμερο 1 της Ομόνοιας. θα δουλεύω σκληρά και θα δείχνω στους προπονητές πως το αξίζω. Θα ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη».

Για το γεγονός πως είναι από τους παλαιότερους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ: «Αν μπορώ να βοηθήσω και εκτός γηπέδου θα το κάνω. Όλοι θέλουμε να βοηθήσει την ομάδα να πάει στα ψηλά. Νομίζω το μέλλον θα είναι αισιόδοξο».

Για τον κόσμο: «Να ξέρουν πως γίνεται καλή δουλειά στο “Ηλίας Πούλλος”. Μπορεί να μην άρχισε η σεζόν όπως θέλαμε, αλλά εμείς θα προσπαθούμε να τους κάνουμε περήφανους σε κάθε παιχνίδι».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top