ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΤΑΚΕΣ Παναγή για την επέκταση συνεργασίας, τους στόχους και την προοπτική – «Περισσότερες απαιτήσεις, μεγαλύτερες ευθύνες…» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΤΑΚΕΣ Παναγή για την επέκταση συνεργασίας, τους στόχους και την προοπτική – «Περισσότερες απαιτήσεις, μεγαλύτερες ευθύνες…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια παρουσιάζει:

«Δηλώσεις στο OFC TV παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Παναγή μετά την επέκταση συνεργασίας με την ομάδα μας. Ο διεθνής τερματοφύλακας μίλησε για τα συναισθήματά του μετά την εξέλιξη αυτή, για τους στόχους που έχει θέσει και την προοπτική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία απλή εγγραφή στην πλατφόρμα του OFCTV».

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο κήπερ της Ομόνοιας:

Για το πώς νιώθει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι γι αυτή την ομάδα. Είμαι περήφανος. Νομίζω πως ανταμείβονται όλες οι θυσίες που έκανα μέχρι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος που μου δείχνουν εμπιστοσύνη. Είναι περισσότερες οι απαιτήσεις τώρα. Είναι σημαντικό ότι θα συνεχίσω να βρίσκομαι σε μια καλή ομάδα και σε ψηλό επίπεδο. Μέρα με τη μέρα θα νιώθω πιο δυνατός».

Για το τι τον έπεισε να επεκτείνει το συμβόλαιο του με την Ομόνοια: «Η εμπιστοσύνη και οι επαφές με τον κύριο Λάρκου αλλά και τα άλλα μέλη. Μου έδειξαν σεβασμό και το εκτίμησα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».

Πως αντιμετωπίζει τη συνέχεια: «Σίγουρα είναι μεγαλύτερες οι ευθύνες. Όλοι θέλουμε την Ομόνοια στα ψηλά. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω, να πάρω τη θέση μου και το νούμερο 1 της Ομόνοιας. θα δουλεύω σκληρά και θα δείχνω στους προπονητές πως το αξίζω. Θα ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη».

Για το γεγονός πως είναι από τους παλαιότερους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ: «Αν μπορώ να βοηθήσω και εκτός γηπέδου θα το κάνω. Όλοι θέλουμε να βοηθήσει την ομάδα να πάει στα ψηλά. Νομίζω το μέλλον θα είναι αισιόδοξο».

Για τον κόσμο: «Να ξέρουν πως γίνεται καλή δουλειά στο “Ηλίας Πούλλος”. Μπορεί να μην άρχισε η σεζόν όπως θέλαμε, αλλά εμείς θα προσπαθούμε να τους κάνουμε περήφανους σε κάθε παιχνίδι».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Αμμόχωστο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 76χρονου που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία

Ανείπωτη τραγωδία - Βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο

Θερμοπληξία vs ηλίαση: Η διαφορά τους, τα συμπτώματα και όσοι διατρέχουν κίνδυνο - Όσα πρέπει να προσέξουμε

Αυτές οι ομάδες πληθυσμού έχουν δικαίωμα σε χαμηλότερη χρέωση στο ρεύμα - Ποιος επωμίζεται το κόστος;

Επεκτείνεται το όριο ηλικίας στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων - Τι ισχύει για ιδιωτικά και τι για δημόσια νηπιαγωγεία

Στην Κύπρο τυχερός του τζόκερ - Αυτό είναι το ποσό που κερδίζει



ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών, είπε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία για την παρουσίαση της Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top