ΓεΣΥ: Διορίστηκε Επιτροπή για επάρκεια φαρμακευτικών αποθεμάτων

ΓεΣΥ: Διορίστηκε Επιτροπή για επάρκεια φαρμακευτικών αποθεμάτων

Το Υπουργικό Συμβούλιο διόρισε την Τρίτη (09/04) Συμβουλευτική Συντονιστικής Επιτροπής για την επίβλεψη και τη διασφάλιση της επάρκειας των αποθεμάτων των φαρμακευτικών προϊόντων.

Ο διορισμός έγινε στο πλαίσιο της ομαλής μετάβασης από το υφιστάμενο σύστημα, στο νέο περιβάλλον της εφοδιαστικής αλυσίδας φαρμάκων που θα δημιουργηθεί, με την εφαρμογή της 1ης και 2ης φάσης του ΓεΣΥ.

 
Αυτό ανακοίνωσε η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου, μετά το πέρας της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Η Επιτροπή αποτελείται από άτομα με εξειδικευμένη γνώση του Τομέα, με τριετή θητεία, είπε.
 
(ΚΥΠΕ/ΓΣΑ/ΓΧΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE