ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο- «Έσβησε» γνωστός 59χρονος ενώ γευμάτιζε σε εστιατόριο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο- «Έσβησε» γνωστός 59χρονος ενώ γευμάτιζε σε εστιατόριο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Δευτέρας 8/4 πολύ γνωστό πρόσωπο στην πόλη της Αμμοχώστου όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πρόκειται για τον 59χρονο Σουλεϊμάν  Γιαχί, ο οποίος «έσβησε» γύρω στις 20:40 κατά τη διάρκεια που γευμάτιζε σε εστιατόριο της κατεχόμενης Αμμόχωστου.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 59χρονο σε Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Κατά την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που διενεργήθηκε την Τρίτη 9/4 διαπιστώθηκε πως τον άτυχο άντρα «πρόδωσε» η καρδιά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE