ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πίσω από τις κάμερες! Αυτοί είναι οι ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του «Πούρσα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πίσω από τις κάμερες! Αυτοί είναι οι ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του «Πούρσα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μια ματιά στους ανθρώπους πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, οι οποίοι έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην φετινή εντυπωσιακή πορεία της Νέας Σαλαμίνας.

Την περασμένη Κυριακή η Νέα Σαλαμίνα εξέπληξε για ακόμη μια φορά την φετινή σεζόν το κυπριακό κοινό βάζοντας… μπλόκο στον Απόλλωνα και τα φώτα έπεσαν όπως συνηθίζεται στους παίκτες και τον τεχνικό της ομάδας, Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Δείτε επίσης: ΚΥΠΡΟΣ: Πως θα ήταν η βαθμολογία του Α’ Γκρουπ ΜΟΝΟ με τα ματς των πλέι-οφ – ΠΙΝΑΚΑΣ

Επειδή όμως όσοι βρίσκονται κοντά στη Νέα Σαλαμίνα αλλά και ο ίδιος ο Πουρσαϊτίδης σε πολλές περιπτώσεις εκθείασαν την δουλειά των συνεργατών του, εμείς σας παρουσιάζουμε τους ανθρώπους που βοήθησαν τον κόουτς των ερυθρολεύκων στο φετινό όμορφο ταξίδι.

Ας πάμε λοιπόν να δούμε τους… πρωταγωνιστές πίσω από τις κάμερες:

Προπονητής: Σάββας Πουρσαιτίδης
Για τον Ελλαδίτη τεχνικό τα λόγια είναι περιττά, καθώς παίρνει επάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας αν και ο ίδιος κρατάει χαμηλούς τόνους και σε κάθε ευκαιρία εκθιάζει τους συνεργάτες του. Ο κόουτς των ερυθρολεύκων από την πρώτη μέρα που πήγε στη Νέα Σαλαμίνα είχε συγκεκριμένο πλάνο, συμβιβάστηκε με την (σωστή όπως αποδείχθηκε) πολιτική λιτότητας της ομάδας και μέσα από λίγες και προσεγμένες κινήσεις δημιούργησε ένα αξιόμαχο σύνολο αναδεικνύοντας παράλληλα και νεαρούς Κύπριους παίκτες από τις ακαδημίες.

Α βοηθός και αναλυτής ομάδας: Κωνσταντίνος Μήνα
Ο Κωνσταντίνος Μηνά είναι κυριολεκτικά το δεξί χέρι του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Όσοι είναι κοντά στην ομάδα της Αμμοχώστου έχουν να πουν τα καλύτερα για τον Μηνά, ο οποίος έχει μια άψογη συνεργασία με τον Ελλαδίτη κόουτς και η βοήθεια που προσφέρει είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Β βοηθός και αναλυτής αντιπάλου : Χριστόδουλος Χριστοδούλου
Βοηθός του Κωνσταντίνου Μηνά και μαζί περνούν αμέτρητες ώρες αναλύοντας παίκτες και αντιπάλους. Η δουλειά που επιτελεί ο Μηνά και ο Χριστοδούλου είναι υπερπολύτιμη καθώς με τις γνώσεις και το μεράκι τους (αμέτρητες ώρες ανάλυσης) προσφέρουν στον κόουτς των ερυθρολεύκων πολύτιμες πληροφορίες.

Τεχνικός Διευθυντής : Μάκης Παπαϊωάννου
Έχει μεγάλη εμπειρία και είναι γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας κάτι που τον βοηθάει πολύ στις επιλογές των παικτών. Ο Μάκης Παπαιωάννου είναι ο άνθρωπος που βλέπει παίκτες, τους αξιολογεί και ετοιμάζει τις λίστες για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Άλλωστε ίσως να είναι και η ομάδα με τις περισσότερες πετυχημένες μεταγραφές η Νέα Σαλαμίνα την φετινή σεζόν…

Γυμναστής: Αλέξης Περικλέους
Άψογος επαγγελματίας και τυπικός στη δουλειά του ο Αλέξης Περικλέους, έχει καταφέρει να κερδίσει τους παίκτες αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες του με τον χαρακτήρα και την δουλειά του.

Γενικός αρχηγός : Γιώργος Κωνσταντίνου

Έφορος ποδοσφαίρου : Μιχάλης Μελεμενης

Γιώργος Κωνσταντίνου και Μιχάλης Μελεμένης βρίσκονται επί ποδός 24 ώρες το 24ωρο και είναι ουσιαστικά ο σύνδεσμος διοίκησης και παικτών και όχι μόνο… Βρίσκονται στο πλευρό του τεχνικού επιτελείου αλλά και των παικτών συμβάλλοντας καταλυτικά στην ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top