ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΠΕΝΑΛΤΙ που έπρεπε να σφυρίξει και πως χαρακτήρισε το ΛΑΘΟΣ του Θεουλή

Το ΠΕΝΑΛΤΙ που έπρεπε να σφυρίξει και πως χαρακτήρισε το ΛΑΘΟΣ του Θεουλή

Στην εκπομπή «Άκου τη φάση» του Super Sport fm 104.0 ο Γιαννάκης Κυπριανίδης ανέλυσε τη διαιτησία που είδαμε στο παιχνίδι Απόλλωνας – Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Στο 12΄ ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι. Σε μια σέντρα στην περιοχή, ο Ζελάγια έπιασε την κεφαλιά για να επαναφέρει την μπάλα προς το τέρμα και ο αμυντικός της Νέας Σαλαμίνας ο Χριστοφόρου προσπάθησε να αποκρούσει. Βλέπουμε το δεξί του χέρι ανοικτό και επιστρέφοντας το προς τα πίσω η μπάλα χτύπησε σε αυτό. Ήταν ανοικτό ακόμα όταν χτύπησε η μπάλα. Σε αυτές τις φάσεις είναι στην κρίση του διαιτητή η απόφαση και γι’ αυτό δεν είναι ομοιόμορφες οι αποφάσεις σε ίδιες φάσεις. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να δοθεί το πέναλτι. Σε μια διεκδίκηση Γκολπομπάρτ-Σαρδινέρο δεν υπήρχε παράβαση. Στο 65΄ έσκασε μια μπαλιά στην περιοχή της Νέας Σαλαμίνας, ο Γκολομπάρτ διεκδίκησε την μπάλα με τον Σαρδινέρο. Ο δεύτερος έπιασε την κεφαλιά και σε κλάσματα δευτερολέπτου ο πρώτος απέκρουσε με το κεφάλι και έγινε μια σύγκρουση. Δεν υπήρχε παράβαση ούτε σε αυτή τη  φάση. Η κρίσιμη φάση για τον Θεουλή ήταν αυτή του 12ου λεπτού, ήταν το σοβαρό λάθος».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top