ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Οδικά έργα σε δρόμους διάφορων πόλεων- Αποφύγετε την ταλαιπωρία

ΚΥΠΡΟΣ: Οδικά έργα σε δρόμους διάφορων πόλεων- Αποφύγετε την ταλαιπωρία

Εργασίες που διεξάγονται στο οδικό δίκτυο σε διάφορες περιοχές, πιθανόν να δημιουργούν μικροπροβλήματα στην τροχαία κίνηση, με τους οδηγούς να καλούνται να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και τα σήματα τροχαίας.

Μεταξύ των ωρών 08:30 – 17:00 της Τετάρτης (10/4), στον αυτοκινητόδρομο αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι από τον κυκλικό κόμβο Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος των θάμνων της κεντρικής νησίδας και των πρανών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος ενός χιλιομέτρου περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Από τις 08:00 μέχρι και τις 18:30 της ίδιας ημέρας, τμήματα του δρόμου Αγία Νάπα – Μακρόνησος – Λιοπέτρι, από τον Ποταμό Λιοπετρίου μέχρι το τέλος του δρόμου στο Λιοπέτρι, θα παραμείνουν κλειστά για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων και σε ορισμένα τμήματα στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση συστήματος Stop & Go.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών είναι κλειστό και τμήμα του δρόμου Λεμεσού - Πλατρών - Τροόδους από τη συμβολή της οδού Κρυού Ποταμού, μέχρι τη συμβολή της οδού Ολύμπου, παρά το "Ψηλό Δεντρό". Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω των οδών Κρυού Ποταμού και Ολύμπου.

Στη Λεμεσό, μεταξύ των ωρών 09:00 - 17:30, στη λεωφόρο Φρ. Ρούσβελτ θα διεξάγονται εργασίες σφραγιστικής επάλειψης στο οδόστρωμα. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση, σε μήκος μέχρι 200μ. περίπου κάθε φορά. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορία

Στην Πάφο, συνεχίζονται οι εργασίες ενοποίησης του Αρχαιολογικού Χώρου - Κάτω Πάφου, με αποτέλεσμα ο συνδετήριος δρόμος μεταξύ της πλατείας του Αρχαιολογικού χώρου στην περιοχή από τη λεωφόρο Απ. Παύλου – μετά από τον κυκλικό κόμβο - μέχρι το εκκλησάκι της Αγ. Σολομωνής, να παραμείνει κλειστός. Οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν τις οδούς Αγίων Αναργύρων, Αγαπήνωρος και Αγίου Αγαπητικού.

Στον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Πάφου, παρά την Πέτρα του Ρωμιού, λόγω σοβαρού προβλήματος διάβρωσης των πρανών, τμήμα του δρόμου μήκους τριών χιλιομέτρων περίπου, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση για λόγους οδικής ασφάλειας. Συγκεκριμένα από Πάφο προς Λεμεσό ο παλαιός δρόμος θα είναι κλειστός 200μ. περίπου μετά την πάροδο που οδηγεί προς το τουριστικό εστιατόριο ΚΟΤ παρά την Πέτρα του Ρωμιού. Η πρόσβαση από Πάφο προς Πισσούρι/Λεμεσό θα γίνεται μόνο από τον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού και τον ανατολικότερο ανισόπεδο κόμβο Πισσουρίου. Από Λεμεσό προς Πάφο ο παλαιός δρόμος θα είναι κλειστός από τη συμβολή του με τον συνδετικό δρόμο που οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου. Η πρόσβαση από Λεμεσό και Πισσούρι προς Πέτρα του Ρωμιού θα γίνεται από τον αυτοκινητόδρομο μέσω του δυτικότερου ανισόπεδου κόμβου Πέτρας του Ρωμιού.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν καταγράφεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. 

Υπενθυμίζουμε ότι για την ασφάλεια όλων μας στους δρόμους, απαιτείται πάντοτε η απόλυτη προσοχή μας στο δρόμο και η τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μπορείτε να ενημερώνεστε από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (23/04, μετά από απόπειρα φόνου στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top