Εντοπίσαμε τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για τα ΣΤΗΜΕΝΑ στη Β’ κατηγορία!

Εντοπίσαμε τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για τα ΣΤΗΜΕΝΑ στη Β’ κατηγορία!

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις… αντιδράσεις των διοικήσεων των ομάδων της Β’ κατηγορίας, ύστερα από την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, να αναστείλει το πρωτάθλημα.

Φυσικά και δεν περιμέναμε να… βγει κάποιος να πει, ότι έχει εμπλοκή στους προσυνεννοημένους αγώνες.

Πάλι καλά που η Ομοσπονδία, έλαβε αποφάσεις, έστω για τα μάτια του κόσμου. Από τα αρχικά στάδια της διοργάνωσης, έφταναν εκθέσεις (φάκελοι) από την αρμόδια επιτροπή της ΟΥΕΦΑ για στημένα παιχνίδια.

Στις αντιδράσεις που προκύπτουν από χθες βράδυ, παρατηρούμε, ότι όλοι βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω.

Εμείς «εντοπίσαμε» τους υπεύθυνους για τα στημένα παιχνίδια στη Β’ κατηγορία της Βραχονησίδας. Είναι αυτοί που βλέπετε στη φωτογραφία!

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.