ΜΠΕΡΔΕΜΑ με Ζελάγια – Πότε ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ο Ρομπέρζ…

ΜΠΕΡΔΕΜΑ με Ζελάγια – Πότε ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ο Ρομπέρζ…

Bγαίνει από παντού ότι ο Εμίλιο Ζελάγια συμπλήρωσε 3 κίτρινες (στη δεύτερη φάση) και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ομόνοια.

Στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (ΕΔΩ) αναφέρεται πάντως, ότι ο Αργεντινός επιθετικός, έχει δεχθεί μόνο μια κάρτα στη Β’ φάση. Eίχε δεχθεί και δυο κάρτες στην πρώτη φάση, αλλά φέτος άλλαξε ο κανονισμός και οι κάρτες μηδενίστηκαν μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Προφανώς οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα, θα το… κοιτάξουν το ζήτημα με τους υπεύθυνους της ΚΟΠ.

Όσον αφορά τον Ρομπέρζ, υπέστη θλάση Α’ βαθμού, εκτιμάται ότι ίσως είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για τον αγώνα με την ΑΕΛ στις 20 Απριλίου για την 7η αγωνιστική των πλέι οφφ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE