ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΒΟΜΒΕΣ» από Φανιέρο για τα ΣΤΗΜΕΝΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από το… παρελθόν και ατάκα για τα πλέι-οφ!

«ΒΟΜΒΕΣ» από Φανιέρο για τα ΣΤΗΜΕΝΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από το… παρελθόν και ατάκα για τα πλέι-οφ!

«Χείμαρρος» ήταν ο Πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, μιλώντας στον «Active» για τη ΜΑΣΤΙΓΑ των στημένων αγώνων, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στη Β΄ κατηγορία και τα όσα είπε, προκαλούν αίσθηση.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

««Βεβαίως φταίνε και οι πρόεδροι, αλλά τι να κάμω εγώ; Να μαντρίσω 25 παίκτες και να κάνω κάθε εβδομάδα τον ντέτεκτιβ; Άμα είναι για μεγάλες ομάδες όμως, όλοι βουβώνετε. Αλλά έτσι είναι το σύστημα, γιατί φοβάστε όλοι τους μεγάλους.

Πρέπει να υπακούμε τους μεγάλους. Αλλά να μην ξεχνάτε ότι και οι μικροί είναι στο παιχνίδι. Έρχεται ένα μπάτζετ 17 εκατομμυρίων και παίζει με τις 800.000. Αν δέρουμε μία μέρα αυτή την ομάδα, είναι σαν να πιάσαμε το πρωτάθλημα.

Παίζουν πέντε φορές τον χρόνο το ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια. Ε, πώς να πάει στο γήπεδο ο κόσμος. Αφού βαρέθηκε να βλέπει ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια, είναι λογικό. Τα πλέι-οφ γιατί τα κάναμε; Για να σώζεται ο Ερμής και να πιάνει το πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια και ο Απόλλων;

Ελάτε στη θέση τη δική μου και της Ανόρθωσης. Εγώ θα κυνηγήσω όλα τα παιχνίδια, σας το λέω από τώρα. Όμως, δώσε μου ένα κίνητρο. Τα πλέι οφ δεν χρειάζονται, είναι για να στήνουν παιχνίδια. Μπορεί να παίζουν και οι παίκτες στοιχήματα. Αφού δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν και θα φύγουν από την ομάδα. Και έρχεστε όλοι πάνω στους πρόεδρους».

Σε ερώτηση για του αν του έτυχε τέτοια περίπτωση με ποδοσφαιριστές, απάντησε:

«Εγώ κλείνω τις υποθέσεις μόνος μου. Αν βλέπεις ότι έδιωξε παίκτη ο Φανιέρος, υπάρχουν λόγοι και αιτίες. Άμαν μου δείχνουν μήνυμα στο τηλέφωνο πριν πέντε-δέκα χρόνια, ότι ένας ζητά από κάποιον παίκτη μου να φάει κόκκινη και θα του δώσει 5-10 χιλιάδες ευρώ, τι να κάμω εγώ;

Μου το έδειξε ο παίκτης και του είπα δεν θα παίξεις, θα μείνεις στον πάγκο. Θα πάω εγώ να γίνω Σέρλοκ Χολμς; Μάγκας ο παίκτης μου, που ήρθε και μου το είπε. Πόσοι παίκτες όμως το έκαμαν τούτο και δεν άρπαξαν τις 5 και τις 10 χιλιάδες;

Και μετά ήρθε φάκελος και φταίει ο Φανιέρος. Μα ποιος Φανιέρος ρε; Ακόμα που είστε. Όταν θα πάμε στις τελευταίες αγωνιστικές, εκεί να δείτε τι θα γίνει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top