ΑΘΗΝΑ: Επεισόδια με ρίψεις μολότοφ στα Εξάρχεια 

ΑΘΗΝΑ: Επεισόδια με ρίψεις μολότοφ στα Εξάρχεια 

Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται την Πέμπτη (11/3) στην περιοχή των Εξαρχείων της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, γύρω από τους δρόμους του Πολυτεχνείου, περίπου 30 άτομα που φορούν κουκούλες επιτέθηκαν εναντίον διμοιριών αστυνομικών, εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ και πέτρες. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση χημικών, ενώ η οδός Πατησίων στο ρεύμα προς Πατήσια έχει κλείσει για προληπτικούς λόγους.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Πέμπτης, η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποίησε μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης δύο κτιρίων στην οδό Τζαβέλλα στα Εξάρχεια, τα οποία αποτελούσαν καταλήψεις στέγης στις οποίες διέμεναν πρόσφυγες. Κατά την αστυνομική επιχείρηση στις καταλήψεις της Τζαβέλλα , προσήχθησαν 100 άτομα, στην πλειονότητά τους πρόσφυγες και μετανάστες.

Οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, προκειμένου να γίνει εξακρίβωση των στοιχείων τους, καθώς και του καθεστώτος παραμονής τους στη χώρα.

Σε δηλώσεις της στο ραδιόφωνο του News 24/7, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε για τη σημερινή αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια ότι «η Ελληνική Αστυνομία δρα μεθοδικά και με οργανωμένο σχέδιο για να αντιμετωπίσει τα ζητήματα εγκληματικότητας και παραβατικότητας».

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE