ΣΟΚ – Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον τραυματισμό του Κέιν

ΣΟΚ – Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον τραυματισμό του Κέιν

Σοκ στην Τότεναμ καθώς ο επιθετικός της ομάδας, Χάρι Κέιν όπως αναφέρει ο σύλλογος τραυμάτισε τους συνδέσμους στον αστράγαλό του στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι.

Μετά από εξετάσεις που έκανε ο Χάρι Κέιν η Τότεναμ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας στην πρώτη αναμέτρηση των «8» του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι τραυμάτισε τους πλευρικούς συνδέσμους στον αστραγαλό του.

Ο 25χρονος είναι πολύ πιθανό να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν (!) ωστόσο σύμφωνα με τα «Σπιρούνια» θα υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις μέσα στην εβδομάδα!

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.