ΤΖΟΚΕΡ: Τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, όπου παίχτηκε το δελτίο των 4,5 εκατομμυρίων

ΤΖΟΚΕΡ: Τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, όπου παίχτηκε το δελτίο των 4,5 εκατομμυρίων

Στο πρακτορείο της Αθηνάς Ζώρου με αριθμό 231696 στην καρδιά της Πτολεμαΐδας παίχτηκαν οι 5+1 μαγικοί αριθμοί που ανέδειξαν τον μεγάλο νικητή του τζακ ποτ στο Τζόκερ.

Και πώς να μην αισθάνεται εξίσου τυχερή η ίδια η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, η οποία από την αρχή της χρονιάς βλέπει μεγάλα κέρδη να μοιράζονται στους πελάτες της.

Αθηνά Ζώρου: «Το πρακτορείο μας θεωρείται κάτι παραπάνω από τυχερό! Την πρώτη μέρα της νέας χρονιά δώσαμε 50.000 ευρώ στο Πρωτοχρονιάτικο Κρατικό και 60.000 ευρώ στο ΛΟΤΤΟ. Παρότι είμαστε μια μικρή πόλη, δεν γνωρίζω ποιος μπορεί να έχει παίξει το τυχερό δελτίο. Εύχομαι ο νικητής του μεγάλου επάθλου να είναι κάποιος που έχει ανάγκη τα χρήματα. Οι παίκτες δεν πρέπει ποτέ να χάνουν την ελπίδα τους. Και αυτό αποδεικνύεται από το μεγάλο νικητή του τζακ ποτ που με 1,5 ευρώ και μόλις τρεις στήλες, κέρδισε τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.