ΕΚΤΑΚΤΟ – Α/ΔΡΟΜΟΣ: Φωτιά σε εν κινήσει όχημα – Σημειωτόν τα αυτοκίνητα

ΕΚΤΑΚΤΟ – Α/ΔΡΟΜΟΣ: Φωτιά σε εν κινήσει όχημα – Σημειωτόν τα αυτοκίνητα

Φωτιά ξέσπασε σε όχημα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού, το πρωί του Σαββάτου (13/4).

Λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στο όχημα, οι λωρίδες του αυτοκινητόδρομου έκλεισαν, με την Αστυνομία να διοχετεύει την τροχαία κίνηση μέσω της εξόδου του Πισσουρίου.

Πάντως, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του ThemaOnline, στο σημείο του αυτοκινητόδρομου βρίσκονται αρκετά οχήματα, τα οποία κινούνται με χαμηλή ταχύτητα λόγω του κλεισίματος του δρόμου και οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς από την Πυροσβεστική που κλήθηκε στο σημείο, αναμένεται η τροχαία κίνηση να διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE