ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το νέο σκηνικό στον Α΄ όμιλο μετά την ΤΕΣΣΑΡΑ του ΑΠΟΕΛ – Βαθμολογία και πρόγραμμα

Το νέο σκηνικό στον Α΄ όμιλο μετά την ΤΕΣΣΑΡΑ του ΑΠΟΕΛ – Βαθμολογία και πρόγραμμα

Με τον αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα, άνοιξε το Σάββατο (13/04) η αυλαία της 6ης αγωνιστικής των πλέι-οφ για το Α΄ γκρουπ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν με άνεση με 4-0 των «ερυθρολεύκων’, με δύο τέρματα του Γιάκολις και ένα από τους Τάμαρι και Μοράις (πέναλτι) και ανέβηκαν στους 61 βαθμούς, έχοντας πλέον επτά περισσότερους από το δεύτερο Απόλλωνα, αλλά με αγώνα περισσότερο.

Τα άλλα δύο ματς για το πρώτο γκρουπ, θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Απριλίου.

Στο Τσίρειο (17:00), η 4η ΑΕΛ (48β.) θα υποδεχθεί την 3η ΑΕΚ (49β.), με τις δύο ομάδες να στοχεύουν φυσικά στη νίκη. Οι «γαλαζοκίτρινοι» για να επιστρέψουν στην 3η θεση και οι «κιτρινοπράσινοι» για να παραμείνουν εκεί και να «κλειδώσουν» ουσιαστικά την έξοδο στην Ευρώπη.

Στο άλλο ματς που θα αρχίσει στις 18:00, η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα.

Οι «πράσινοι» είναι μεν βαθμολογικά αδιάφοροι, αφού βρίσκονται στην 6η θέση με 36 πόντους, όμως θα παίξουν για το γόητρο και την ιστορία τους, διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στους «κυανόλευκους» της Λεμεσού που θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική παράδοση των τελευταίων χρόνων με αντίπαλο το «τριφύλλι», για να επαναφέρουν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ στους τέσσερις πόντους, παραμένοντας με αξιώσεις στο «κόλπο» του τίτλου, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του «μαραθωνίου».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (28ης συνολικά στο πρωτάθλημα) των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ:

Σάββατο 13 Απριλίου

ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα 4-0

Κυριακή 14 Απριλίου

17:00 ΑΕΛ – ΑΕΚ

18:00 Ομόνοια – Απόλλων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΓΚΡΟΥΠ (μετά από 27 αγωνιστικές)

1. ΑΠΟΕΛ 61β. (28 αγώνες)

2. Απόλλων 54β.

3. ΑΕΚ 49β.

4. ΑΕΛ 48β.

5. Νέα Σαλαμίνα 37β. (28 αγώνες)

6. Ομόνοια 36β.

Το πρόγραμμα της επόμενης (29ης – 7ης στα πλέι-οφ) αγωνιστικής στο Α΄ γκρουπ:

Κυριακή 21 Απριλίου

17:00 Απόλλων – ΑΕΛ

19:00 ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ

Δευτέρα 22 Απριλίου

19:00 Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top