ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ομόνοια για το ΓΟΗΤΡΟ και ο Απόλλωνας για να παραμείνει ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Η Ομόνοια για το ΓΟΗΤΡΟ και ο Απόλλωνας για να παραμείνει ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Με αρκετές απουσίες, αλλά και πίστη για τη νίκη, θα υποδεχθεί η Ομόνοια τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ το βράδυ της Κυριακής (14/04, 18:00).

Οι «πράσινοι» είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, αφού είναι στην 6η θέση με μόλις 36 πόντους και δεν προλαβαίνουν την έξοδο στην Ευρώπη, ούτε η κατάληψη της 5ης θέσης αποτελεί ουσιαστικό στόχο, όμως θα παίξουν σε ακόμη ένα παιχνίδι για το γόητρο και την ιστορία τους.

Ο Γιάννης Αναστασίου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα για μία ακόμη αγωνιστική, αφού έμειναν εκτός αποστολής οι Χριστοφή, Τζιωνής, Λόρα, Κατελάρης, Πρέτσε, όμως έχει 20 παίκτες στη διάθεση του, για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ, ο Ελλαδίτης τεχνικός αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά και στην τακτική προσέγγιση του αγώνα, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε την 20μελή αποστολή του «τριφυλλιού»:

Κωνσταντίνος Παναγή, Τόμας Μεχίας, Αλέξανδρος Αντωνίου, Κρίστιαν Μανρίκε, Μάρκο Μότα, Μίκαελ Γκαφούρ, Λούκας Βύντρα, Γιάννης Κούσουλος, Ραούλ Λοέ, Γιόρντι Γκόμεθ, Άλεξ Σοάρες, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Κρις Μόντες, Σάσα Ζίβετς, Χουανάν Εντρένα, Δημήτρης Κολοβός, Χάρης Μαυρίας, Αμπντούλ Αντζαγκούν, Νταβίντ Ραμίρεζ, Ματ Νταρμπισάιαρ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Απόλλωνας ταξιδεύει στη Λευκωσία για να παίξει ένα από τα τελευταία του «χαρτιά» στην υπόθεση τίτλος, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανός», αφού μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Νέας Σαλαμίνας, η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε στους επτά βαθμούς και σε περίπτωση νέας «γκέλας», το… όνειρο θα «σβήσει» οριστικά, παρότι μαθηματικά θα υπάρχουν ακόμα ελπίδες.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δούλεψε αρκετά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, αλλά και στο κομμάτι της ψυχολογίας στις τελευταίες προπονήσεις, όπως και σε θέματα τακτικής, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων, ευελπιστώντας ότι αυτή τη φορά η ομάδα του θα είναι πιο παραγωγική και αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια, για να μπορέσει να φύγει με το «τρίποντο» από το ΓΣΠ και να επικεντρωθεί χωρίς άλλα προβλήματα και με καλή ψυχολογία, στον επαναληπτικό ημιτελικό με αντίπαλο την ΑΕΛ, όπου κρίνεται η πρόκριση στον τελικό και η διεκδίκηση του ενός εκ των δύο τροπαίων της σεζόν.

Ο Κύπριος τεχνικός ενδέχεται να προφυλάξει/ξεκουράσει 2-3 παίκτες-«κλειδιά» ενόψει ΑΕΛ, δίνοντας φανέλα βασικού και σε 1-2 νεαρούς παίκτες, αφού για ένα ακόμη ματς δεν θα έχει στη διάθεση του αρκετούς πρωτοκλασάτους παίκτες, τους τραυματίες Κυριάκου, Περέιρα, Παπουλή, Ρομπέρζ (σσ. είναι και τιμωρημένος λόγω καρτών), τον ανέτοιμο Κέρμπρ, ενώ είναι αμφίβολος ο Καραγιόλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top