ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανασύρθηκε το σαπουνοποιημένο πτώμα από άνδρες της ΕΜΑΚ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανασύρθηκε το σαπουνοποιημένο πτώμα από άνδρες της ΕΜΑΚ

20:20 – Ανασύρθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ το πτώμα που εντοπίστηκε γύρω στις 15:00 (14/04) σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Όπως πληροφορούμαστε, η σαπουνοποιημένη σορός ήταν εντός νερού και σε βάθος περίπου 15 μέτρων.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ τοποθέτησαν το πτώμα σε ειδικό κάλυμμα, εν συνεχεία το ανέσυραν και πλέον ανέλαβαν τα περαιτέρω οι ιατροδικαστές και η Αστυνομία.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, το πτώμα βρισκόταν εντός νερού για μεγάλη χρονική περίοδο, εξ ου και έχει σαπουνοποιηθεί.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως το πρόσωπο που βρήκε τραγικό θάνατο ήταν δεμένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE