ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανασύρθηκε το σαπουνοποιημένο πτώμα από άνδρες της ΕΜΑΚ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανασύρθηκε το σαπουνοποιημένο πτώμα από άνδρες της ΕΜΑΚ

20:20 – Ανασύρθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ το πτώμα που εντοπίστηκε γύρω στις 15:00 (14/04) σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Όπως πληροφορούμαστε, η σαπουνοποιημένη σορός ήταν εντός νερού και σε βάθος περίπου 15 μέτρων.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ τοποθέτησαν το πτώμα σε ειδικό κάλυμμα, εν συνεχεία το ανέσυραν και πλέον ανέλαβαν τα περαιτέρω οι ιατροδικαστές και η Αστυνομία.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, το πτώμα βρισκόταν εντός νερού για μεγάλη χρονική περίοδο, εξ ου και έχει σαπουνοποιηθεί.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως το πρόσωπο που βρήκε τραγικό θάνατο ήταν δεμένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE