ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανασύρθηκε το σαπουνοποιημένο πτώμα από άνδρες της ΕΜΑΚ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανασύρθηκε το σαπουνοποιημένο πτώμα από άνδρες της ΕΜΑΚ

20:20 – Ανασύρθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ το πτώμα που εντοπίστηκε γύρω στις 15:00 (14/04) σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Όπως πληροφορούμαστε, η σαπουνοποιημένη σορός ήταν εντός νερού και σε βάθος περίπου 15 μέτρων.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ τοποθέτησαν το πτώμα σε ειδικό κάλυμμα, εν συνεχεία το ανέσυραν και πλέον ανέλαβαν τα περαιτέρω οι ιατροδικαστές και η Αστυνομία.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, το πτώμα βρισκόταν εντός νερού για μεγάλη χρονική περίοδο, εξ ου και έχει σαπουνοποιηθεί.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως το πρόσωπο που βρήκε τραγικό θάνατο ήταν δεμένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE