ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανασύρθηκε το σαπουνοποιημένο πτώμα από άνδρες της ΕΜΑΚ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανασύρθηκε το σαπουνοποιημένο πτώμα από άνδρες της ΕΜΑΚ

20:20 – Ανασύρθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ το πτώμα που εντοπίστηκε γύρω στις 15:00 (14/04) σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Όπως πληροφορούμαστε, η σαπουνοποιημένη σορός ήταν εντός νερού και σε βάθος περίπου 15 μέτρων.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ τοποθέτησαν το πτώμα σε ειδικό κάλυμμα, εν συνεχεία το ανέσυραν και πλέον ανέλαβαν τα περαιτέρω οι ιατροδικαστές και η Αστυνομία.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, το πτώμα βρισκόταν εντός νερού για μεγάλη χρονική περίοδο, εξ ου και έχει σαπουνοποιηθεί.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως το πρόσωπο που βρήκε τραγικό θάνατο ήταν δεμένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE