Οι ευχαριστίες της ΕΝΠ για τη δύσκολη στιγμή του Θεόδωρου

Οι ευχαριστίες της ΕΝΠ για τη δύσκολη στιγμή του Θεόδωρου

Η ΕΝΠ με ανακοίνωση της ευχαριστεί δημόσια όσους έδειξαν ενδιαφέρον για τη δύσκολη στιγμή του Θεόδωρου Κουτσού, αλλά και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ της εταιρείας Ε.Ν.Π ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ αλλά και η οικογένεια του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Θεόδωρου Κουτσού θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους επέδειξαν ενδιαφέρον σ´ αυτήν την δύσκολη στιγμή. Μοναδική μας έγνοια τις πρώτες ώρες ήταν η ομαλή εξέλιξη της υγείας του Θεοδώρου κ για αυτόν τον λόγο δεν μπήκαμε στην διαδικασία σχολιασμού του ότιδήποτε. Πλέον ο Θεόδωρος μετά από δύο χειρουργεία εξήλθε από την Μονάδα εντατικής παρακολούθησης και νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα αναρρώνοντας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε σε όλο το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας για την άψογη συμπεριφορά από την πρώτη στιγμή αλλά και στην Διοίκηση της Ομόνοιας.

Μοναδική μας ευχή να δούμε τον Θεόδωρο το συντομότερο δυνατό πίσω στους αγωνιστικούς χώρους.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Ε.Ν.Π»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE