ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στην σορό του άτυχου 16χρονου

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στην σορό του άτυχου 16χρονου

Σε ασφυξία συνέπεια εισρόφησης εμεσμάτων, οφείλεται ο θάνατος του άτυχου 16χρονου, Παναγιώτη Στεφανή.

Τα αίτια θανάτου του 16χρονου μαθητή του Α’ Λυκείου Λειβαδιών, διαπιστώθηκαν από την νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε το πρωί της Δευτέρας (15/4) από την Ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Σημειώνεται ότι έχουν ληφθεί και δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι ο άτυχος 16χρονος φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του στο παιδικό πάρτι που γινόταν στο χωριό Τρούλλοι της Επαρχίας Λάρνακας, την Κυριακή (14/4) ενώ προηγουμένως είχε νιώσει αδιαθεσία και έκανε εμετό.

Οι επί καθήκοντι ιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου νεαρού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE