Ποιος προπονητής είπε όχι στην Σίτι

Ποιος προπονητής είπε όχι στην Σίτι

Ο Μπρένταν Ρότζερς διέψευσε τα σενάρια που τον συνδέουν με τη Μάντσεστερ Σίτι και τόνισε πως ελπίζει να παραμείνει στον πάγκο της Λίβερπουλ για πολλά χρόνια ακόμα.

Το όνομα του Ρότζερς είναι το τελευταίο που ακούστηκε για την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι από την οποία φαντάζει αρκετά πιθανό να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ωστόσο, ο τεχνικός της Λίβερπουλ διέψευσε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο εκφράζοντας την πεποίθηση πως θα παραμείνει στο τιμόνι των «Ρεντς» για αρκετά χρόνια.

«Οι φήμες δεν με επηρεάζουν. Διάλεξα να έρθω στη Λίβερπουλ διότι πάντα ήλπιζα να μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Τα σενάρια έχουν να κάνουν με τη φύση του ποδοσφαίρου. Όσο οι άνθρωποι εδώ στο Λίβερπουλ, η διοίκηση, οι οπαδοί και οι παίκτες είναι χαρούμενοι με τη δουλειά μου, θα ήθελα να είμαι εδώ για όσο μπορώ», ανέφερε ο Ρότζερς. 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE