Ποιος προπονητής είπε όχι στην Σίτι

Ποιος προπονητής είπε όχι στην Σίτι

Ο Μπρένταν Ρότζερς διέψευσε τα σενάρια που τον συνδέουν με τη Μάντσεστερ Σίτι και τόνισε πως ελπίζει να παραμείνει στον πάγκο της Λίβερπουλ για πολλά χρόνια ακόμα.

Το όνομα του Ρότζερς είναι το τελευταίο που ακούστηκε για την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι από την οποία φαντάζει αρκετά πιθανό να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ωστόσο, ο τεχνικός της Λίβερπουλ διέψευσε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο εκφράζοντας την πεποίθηση πως θα παραμείνει στο τιμόνι των «Ρεντς» για αρκετά χρόνια.

«Οι φήμες δεν με επηρεάζουν. Διάλεξα να έρθω στη Λίβερπουλ διότι πάντα ήλπιζα να μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Τα σενάρια έχουν να κάνουν με τη φύση του ποδοσφαίρου. Όσο οι άνθρωποι εδώ στο Λίβερπουλ, η διοίκηση, οι οπαδοί και οι παίκτες είναι χαρούμενοι με τη δουλειά μου, θα ήθελα να είμαι εδώ για όσο μπορώ», ανέφερε ο Ρότζερς. 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.