ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραλίγο τραγωδία στην Αραδίππου –Ο γιατρός έσωσε τη ζωή σε νεαρό παίκτη που υπέστη τσίμπημα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραλίγο τραγωδία στην Αραδίππου –Ο γιατρός έσωσε τη ζωή σε νεαρό παίκτη που υπέστη τσίμπημα

Σε τραγικό συμβάν λίγο έλειψε να εξελιχθεί περιστατικό σε παιχνίδι Νέων (Κάτω των 19) στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην Αραδίππου.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας για το πρωτάθλημα Κάτω των 19 της ΚΟΠ μεταξύ του Ερμή Αραδίππου και της Αγίας Νάπας, μέλισσα τσίμπησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Αγίας Νάπας, Αναστάση Μότη.

Το αποτέλεσμα ήταν απρόβλεπτο, καθώς ο νεαρός υπέστη αλλεργικό σοκ.

Ωστόσο, η επέμβαση του γιατρού του Ερμή Αραδίππου ήταν σωτήρια. Ο λόγος για τον Δρ. Αχιλλέα Χριστάκη, ο οποίος αφού πρώτα αντιλήφθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί πρόσφερε τις ανάλογες πρώτες βοήθειες στον παίκτη, με αποτέλεσμα να αντιμετωπιστεί το περιστατικό.

Αγία Νάπα και Ερμής εξέδωσαν ανακοίνωση ευχαριστώντας τον γιατρό για την άμεση επέμβασή του.

Ανταπόκριση από Λάρνακα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE