ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγούσε και είχε συνοδηγό... ύποπτη τσάντα!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγούσε και είχε συνοδηγό... ύποπτη τσάντα!

Συνελήφθη την Δευτέρα (15/4) από μέλη της Αστυνομίας, 43χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 13:10 το μεσημέρι, μέλη του Κλιμακίου Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια περιπολίας, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η 43χρονη, σε δρόμο στην περιοχή Στροβόλου.

Στη θέση συνοδηγού του οχήματος υπήρχε μία γυναικεία τσάντα, εντός της οποίας εντοπίστηκε αριθμός χρυσαφικών για την κατοχή των οποίων η 43χρονη δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη της, για αυτόφωρο αδίκημα.

Η 43χρονη τέθηκε υπό κράτηση, ενώ διερευνάται κατά πόσον τα ανευρεθέντα χρυσαφικά αποτελούν προϊόν κλοπής.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.