ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγούσε και είχε συνοδηγό... ύποπτη τσάντα!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγούσε και είχε συνοδηγό... ύποπτη τσάντα!

Συνελήφθη την Δευτέρα (15/4) από μέλη της Αστυνομίας, 43χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 13:10 το μεσημέρι, μέλη του Κλιμακίου Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια περιπολίας, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η 43χρονη, σε δρόμο στην περιοχή Στροβόλου.

Στη θέση συνοδηγού του οχήματος υπήρχε μία γυναικεία τσάντα, εντός της οποίας εντοπίστηκε αριθμός χρυσαφικών για την κατοχή των οποίων η 43χρονη δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη της, για αυτόφωρο αδίκημα.

Η 43χρονη τέθηκε υπό κράτηση, ενώ διερευνάται κατά πόσον τα ανευρεθέντα χρυσαφικά αποτελούν προϊόν κλοπής.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE