Aς του ΠΟΥΝ την ΑΛΗΘΕΙΑ του Παπασταύρου…

Aς του ΠΟΥΝ την ΑΛΗΘΕΙΑ του Παπασταύρου…

Για τα τελευταία… μπερδέματα στην Ομόνοια, την άποψη μου την εξέφρασα χτες. Ο στόχος της «εργολαβίας» είναι αυτός… ΕΔΩ. Η υπόθεση της μη χρησιμοποίησης του Ματ, ήταν απλώς (άλλη μια) αφορμή, για να στηθεί στον τοίχο ο Αναστασίου. 

Συμμετέχουν παρά πολλά media σε αυτή την «επιχείριση». Όσοι γράφουν το ονοματάκι τους από κάτω, μαγκιά τους!

Υπάρχουν κι άλλοι που κρύβονται, έχοντας και πιο «επιτελικό» ρόλο. Αν η «Θύρα 9» δεν… τραβούσε άλλο δρόμο, ίσως να τους ξεσκέπαζε.

Η ουσία είναι άλλη. Ποια είναι η θέση του ποδοσφαιρικού διευθυντή Νεόφυτου Λάρκου, για όλη αυτή την κατάσταση;

-Γιατί δεν βγαίνει να στηρίξει τον προπονητή, στην «επίθεση» που δέχεται από πολλά ΜΜΕ;

-Έχουν διαφορετική φιλοσοφία με τον Ελλαδίτη προπονητή, στα θέματα προγραμματισμού ενόψει της νέας χρονιάς;

-Όλα όσα κυκλοφορούν είναι παραμύθια της Χαλυμάς;

Το σωστό είναι να πάει να πει την… αλήθεια στον άνθρωπο που έριξε κάμποσο χρήμα, σε μια προσπάθεια να οδηγήσει την Ομόνοια στη «Γη της επαγγελίας». Εννοούμε τον διαχειριστή της ομάδας, Σταύρο Παπασταύρου.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE