ΚΥΠΡΟΣ: Μπλακαουτ Παγκύπρια- Απώλεια φορτίου στο Βασιλικό

ΚΥΠΡΟΣ: Μπλακαουτ Παγκύπρια-  Απώλεια φορτίου στο Βασιλικό

Πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση, από το πρωί της Τρίτης Παγκύπρια, λόγω απώλειας μεγάλου φορτίου στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Βασιλικού.

Μιλώντας στο ThemaOnline η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, ανέφερε ότι στο σταθμό Βασιλικού έχασαν ένα φορτίο από μονάδες παραγωγής, ενώ όπως εξήγησε επηρεάζεται η ηλεκτροδότηση σε όλη την Κύπρο.

Ακόμη, όπως εξήγησε η κ. Παπαδοπούλου, η ιστοσελίδα της ΑΗΚ έχει πέσει και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατή η ενημέρωση των πολιτών για τις περιοχές που δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE