ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε να ανανεώσει πλαστή ασφάλεια αυτοκινήτου - Καταγγελία διευθυντικού στελέχους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε να ανανεώσει πλαστή ασφάλεια αυτοκινήτου  - Καταγγελία διευθυντικού στελέχους

Στη σύλληψη 35χρονου προχώρησαν την Δευτέρα (15/4) μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 14 Ιανουαρίου, 2019, ιδιοκτήτης αυτοκινήτου ζήτησε την ανανέωση του πιστοποιητικού ασφάλειας του οχήματος του από ασφαλιστική εταιρεία, στην οποία απέστειλε σε ηλεκτρονική μορφή το πιστοποιητικό ασφάλισης του αυτοκινήτου, το οποίο είχε εκδοθεί στις 20 Σεπτεμβρίου, 2018 και θα έληγε λίγες μέρες αργότερα, στις 19 Ιανουαρίου, 2019.

Όπως διαπιστώθηκε ωστόσο, το εν λόγω πιστοποιητικό ασφάλισης ήταν πλαστό, αφού δεν είχε εκδοθεί από την ασφαλιστική εταιρεία, διευθυντικό στέλεχος της οποίας, προέβηκε σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 35χρονου, στη βάση της οποίας, στις 7 Απριλίου, εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψής του.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 12.15 το μεσημέρι της Δευτέρας (15/4) από μέλη της Αστυνομίας στην Λεμεσό και αφού συνελήφθη βάσει του Δικαστικού εντάλματος, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν προληπτικά σχολεία στη Λεμεσό

LIVE: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν προληπτικά σχολεία στη Λεμεσό

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE