LIFESTYLE

Πρόταση στον Μάριο Πρίαμο να επιστρέψει στο Survivor - VIDEO

Πρόταση στον Μάριο Πρίαμο να επιστρέψει στο Survivor - VIDEO

Έγινε πρόταση στον τρελό... Κύπριο, να μπει στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία, την οποία ωστόσο όπως αναφέρει ο ίδιος, αρνήθηκε. 

O Μάριος ξεκίνησε και την δική του ταξιδιωτική εκπομπή μέσα από την συχνότητα του Open με τίτλο Passenger.

Mιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day το πρωί της Τρίτης αποκάλυψε πως του είχε γίνει πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία, την οποία όμως απέρριψε.

«Μου έγινε μια πρόταση για το Survivor Ελλάδα-Τουρκία. Είμαι σε άλλο κανάλι και στην Κύπρο και την Ελλάδα. Έχω συμβόλαιο και δεν θα έφευγα από αυτό που ξεκίνησα να κάνω. Αρνήθηκα αρκετές προτάσεις. Είχα προτάσεις και από την Ελλάδα και από την Κύπρο για διάφορα θέματα και σε αρκετούς τομείς. Όλα αυτά ήταν ότι είχα στο μυαλό μου να κάνω κάτι που θα μου ταίριαζε και θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό», ανέφερε και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην παρουσίαση.

«Έχω πολλές δυσκολίες και προσπαθώ να μελετώ και να μαθαίνω. Έχω κάνει και κάποια μαθήματα. Άνθρωποι του χώρου με βοήθησαν σε κάποιες σκέψεις που είχα και στο πώς να εκφράζομαι με πιο σωστώ τρόπο γιατί εκφράζομαι σύμφωνα με αυτό που μου βγαίνει. Είναι σαν να μην υπάρχει κάμερα», κατέληξε.

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα από την εκπομπή:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top