Όλοι θέλουν να δουν το άγαλμα του Ντομινίκ

Όλοι θέλουν να δουν το άγαλμα του Ντομινίκ

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην Ατλάντα και τη «Phillips Arena» για να δει από κοντά το άγαλμα που ετοίμασαν οι Χοκς στον Ντομινίκ Ουίλκινς. Παράλληλα, ο θρύλος της ομάδας βραβεύτηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Καβαλίερς.

Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του πρώην All Star είχαν γίνει μια μέρα νωρίτερα και ο κόσμος ανυπομονούσε να δει από κοντά το... έργο των «γερακιών». Το... αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και οι φωτογραφικές λήψεις το κάνουν ακόμα ομορφότερο!

Επιπλέον, ο Ουίλκινς βραβεύτηκε στο ημίχρονο του νικηφόρου παιχνιδιού των Χοκς με τους Καβαλίερς για την προσφορά του στην ομάδα

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE