ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο δικαστήριο η ταμίας της Επαρχιακής Διοίκησης - Έλεγχοι που ίσως μεγαλώσουν την «τρύπα»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο δικαστήριο η ταμίας της Επαρχιακής Διοίκησης - Έλεγχοι που ίσως μεγαλώσουν την «τρύπα»

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη (17/4) 62χρονη ταμίας στην Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, για κατάχρηση ποσού που πλησιάζει τις 15 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, προέκυψε μαρτυρία εναντίον της 62χρονης, η οποία φέρεται να οικειοποιήθηκε εισπράξεις, τις οποίες δεν κατέγραφε στα ειδικά έντυπα, αποφεύγοντας έτσι οποιονδήποτε έλεγχο.

Οι περίπου 15 χιλιάδες ευρώ έλλειμμα εντοπίζονται την περίοδο 1η Μαρτίου με 16 Απριλίου, ενώ θα γίνουν λογιστικοί έλεγχοι, από την αρχή του χρόνου, για να διαπιστωθεί κατά πόσο υπήρξε κατάχρηση και σε άλλες περιπτώσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.