ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο δικαστήριο η ταμίας της Επαρχιακής Διοίκησης - Έλεγχοι που ίσως μεγαλώσουν την «τρύπα»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο δικαστήριο η ταμίας της Επαρχιακής Διοίκησης - Έλεγχοι που ίσως μεγαλώσουν την «τρύπα»

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη (17/4) 62χρονη ταμίας στην Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, για κατάχρηση ποσού που πλησιάζει τις 15 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, προέκυψε μαρτυρία εναντίον της 62χρονης, η οποία φέρεται να οικειοποιήθηκε εισπράξεις, τις οποίες δεν κατέγραφε στα ειδικά έντυπα, αποφεύγοντας έτσι οποιονδήποτε έλεγχο.

Οι περίπου 15 χιλιάδες ευρώ έλλειμμα εντοπίζονται την περίοδο 1η Μαρτίου με 16 Απριλίου, ενώ θα γίνουν λογιστικοί έλεγχοι, από την αρχή του χρόνου, για να διαπιστωθεί κατά πόσο υπήρξε κατάχρηση και σε άλλες περιπτώσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ρευστότητα, δυσπιστία και μάχη συσπείρωσης στο πολιτικό σκηνικό-Πονοκέφαλος συσπείρωσης για τον ΔΗΣΥ

Βουλευτικές: Ρευστότητα, δυσπιστία και μάχη συσπείρωσης στο πολιτικό σκηνικό-Πονοκέφαλος συσπείρωσης για τον ΔΗΣΥ

Η νέα έρευνα της Rai Consultants για τον Alpha Κύπρου αποτυπώνει ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα, χαμηλή εμπιστοσύνη προς τα κόμματα και υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων. Με την προεκλογική περίοδο να αποκτά σταδιακά δυναμική, τα κόμματα καλούνται να κινητοποιήσουν τη βάση τους, να επαναπατρίσουν διαρροές και να πείσουν ένα εκλογικό σώμα που εμφανίζεται επιφυλακτικό, αν όχι αποστασιοποιημένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE