ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο δικαστήριο η ταμίας της Επαρχιακής Διοίκησης - Έλεγχοι που ίσως μεγαλώσουν την «τρύπα»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο δικαστήριο η ταμίας της Επαρχιακής Διοίκησης - Έλεγχοι που ίσως μεγαλώσουν την «τρύπα»

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη (17/4) 62χρονη ταμίας στην Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, για κατάχρηση ποσού που πλησιάζει τις 15 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, προέκυψε μαρτυρία εναντίον της 62χρονης, η οποία φέρεται να οικειοποιήθηκε εισπράξεις, τις οποίες δεν κατέγραφε στα ειδικά έντυπα, αποφεύγοντας έτσι οποιονδήποτε έλεγχο.

Οι περίπου 15 χιλιάδες ευρώ έλλειμμα εντοπίζονται την περίοδο 1η Μαρτίου με 16 Απριλίου, ενώ θα γίνουν λογιστικοί έλεγχοι, από την αρχή του χρόνου, για να διαπιστωθεί κατά πόσο υπήρξε κατάχρηση και σε άλλες περιπτώσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE