ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν έμεινε τίποτε – Έκαψαν όχημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν έμεινε τίποτε – Έκαψαν όχημα

Ολοσχερώς καταστράφηκε όχημα, στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/4).

Γύρω στην 1:00 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία στις Αρχές για όχημα που φλεγόταν σε οικία σπιτιού στο Ακάκι.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για κατάσβεση της φωτιάς.

Μέλη της Αστυνομίας που μετέβηκαν στο σημείο, απέκλεισαν την σκηνή για να διεξάγουν της απαιτούμενες έρευνες, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική.

Η φωτιά εκ πρώτης φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE