ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Focus: Τι αναφέρει εμπειρογνώμονας για τη πληρωμή του €1 εκ. στην εταιρεία Χριστοδούλου

Focus: Τι αναφέρει εμπειρογνώμονας για τη πληρωμή του €1 εκ. στην εταιρεία Χριστοδούλου

Η εταιρεία Focus χρησιμοποιήθηκε ως το τρίτο, νομικό, πρόσωπο για τη πληρωμή του €1 εκ. προς την εταιρεία του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλου Χριστοδούλου, ανέφερε την Τετάρτη 17/4 ο εμπειρογνώμονας Δημήτρης Λουκαΐδης, προσθέτοντας ότι η χρησιμοποίηση τρίτων προσώπων, φυσικών ή νομικών, για τη διενέργεια συναλλαγών προς όφελος άλλων είναι από τις πιο διαδομένες και γνωστές μεθόδους στον τομέα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Ο κ. Λουκαΐδης κατέθεσε σήμερα ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση Focus που εκδικάζεται ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, αφού προηγουμένως είχε απορριφθεί η ένσταση που ήγειρε χθες η υπεράσπιση των κατηγορουμένων στο να καταθέσει στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με την έκθεση του εμπειρογνώμονα, η οποία ετοιμάστηκε μετά τη μελέτη των στοιχείων που περισυνέλλεξαν τα μέλη της ανακριτικής ομάδας που διερεύνησε την υπόθεση, η εταιρεία Focus έλαβε στις 22/02/2007 πίστωση από την Εγνατία Τράπεζα η οποία ανερχόταν σε ογδόντα εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top